Suurimad vead, mida targad naised sageli suhetes teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Isegi kõige intelligentsem naine võib armusuhtes vigu teha ja langetada otsuseid, mis paneks paljusid kukalt kratsima. Cosmopolitan.com pani kirja kõige enam levinud vead, mida targad naised suhetes teevad.

1. Üritad meest motiveerida. Kui mees pole iseseisvalt võimeline leidma tööd, mis talle meeldiks, siis sina ei saa ka teda kiiremini tegutsema panna.

2. Mõtled, et mehe eelmised suhted ei oma mingit tähtsust. Kas mees on oma eksist rääkides nimetanud endist kallimat mõne inetu sõnaga? Ära arva, et ta kunagi sinust samamoodi ei räägi.

3. Sa ei pööra tähelepanu sellele, kuidas mees teistest naistest räägib. Pane tähele, kuidas mees naisi kohtleb ja kuidas neist räägib; ära ignoreeri niivõrd olulist asja vaid seetõttu, et tal on ilusad kõhulihased.

4. Sa ei pühenda suhtele piisavalt aega. Me mõistame – sa käid tööl, sul on kiire, päevas on ainult 24 tundi ja sa ei saa palju aega armusuhtele pühendada. Ent see suhe ei arene edasi, kui sa pole valmis selle nimel pingutama.

5. Sa ei veeda sõbrannadega enam kuigi palju aega, kuna mees on su «tulevik». Võib-olla on see tõesti nii, aga seetõttu ei pea oma ülejäänud elu pausile panema.

6. Sa ei pööra tähelepanu varajastele ohumärkidele või mõtled, et need ei oma nii suurt tähtsust. Kui miski häirib sind mehe juures juba suhte alguses, siis tõenäoliselt hakkab see sind aja jooksul üha rohkem häirima.

7. Oled liiga leebe. Pisiasjadele ei tasu liiga palju tähelepanu pöörata, aga kui sa oled mehe vastu üldiselt liiga leebe, siis sa ei pane tähelegi, et tegelikult ta ei meeldi sulle.

8. Sa ei pea imelikuks seda, et te ei veeda kunagi aega tema sõpradega. See on imelik. Mehe sõpradega kohtumine on väga oluline, sest kui nemad on tropid, siis on ilmselt ka mees samasugune. Muide, on juhtunud ka nii, et naine kohtub mehe sõpradega ja näeb, et mõni neist on mehest palju nägusam/seksikam ning see aitab naisel mõista, et ta polegi mehest kuigi huvitatud.

9. Lähed tagasi mehe juurde, kes kohtleb sind halvasti. Sa oled paremat väärt. Ole vaid kannatlik ja õige mees tuleb su ellu.

10. Sa ei kuula oma sõprade kommentaare tema kohta. Sinu lähedaste inimeste kommentaarid pole kõige tähtsamad, kuid neid tasuks siiski kuulda võtta.

11. Lepid mehega, kes ei vasta sinu nõudmistele ja üritad teda muuta. Ära arva, et mehest saab üleöö intelligentne filosoof või edukas arhitekt. Kui leiad juba suhte alguses, et mehe ambitsioonid ja elustiil ei meeldi sulle, siis ega see asi aja jooksul paremaks lähe.

12. Oled liiga pikalt suhtes ühe mehega, kuna sa pole kedagi paremat leidnud ega viitsi eriti otsida. Õige partneri otsimine võib olla tüütu ja hirmutav. Ent see pole nii õudne, kui vale mehega suhtes olemine.

13. Sina oled ainuke, kes teeb kogu aeg plaane. Kui mehe ainsaks ülesandeks on vaid sinu plaanidega leppida ja õige ajal kohale ilmuda, siis ei pea ta just kuigi palju pingutama. Sa oled väärt seda, et mees plaaniks teile ühise romantilise õhtu ja sina peaksid vaid õigel ajal kohale ilmuma.

14. Arvad, et kui mees kulutab sinu peale suuri summasid, on ta kindlasti sinusse armunud. Naistele meeldib see, kui neile tehakse kingitusi. Ent asi pole õige, kui mees ei suuda oma tundeid sõnadesse panna ja korvab seda hinnaliste kinkide ning lillesülemitega.

15. Lased ühel armsal sõnumil korvata nigelat iseloomu. Väga tore, kui mees saadab sulle sõnumeid ja tunnistab, et tunneb sinust puudust. Samas, kas ta on sulle silmast-silma komplimente teinud? Kas ta jätab armsa mulje vaid siis, kui oled temast eemal?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles