Neli tüütut küsimust, mida ei tasuks mehele esitada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Terves suhtes on väga oluline see, et partnerid omavahel suhtleksid. Enamasti on mehed valmis kõigile naiste küsimustele vastama, kuid teatud küsimused on sellised, mida mehed ei tahaks naiste suust ealeski kuulda.

Kui sa ei taha mehe suust kuulda midagi, mida su kõrvad ei kannataks, väldi järgmiste küsimuste esitamist, soovitab YourTango.

  • Kas sa arvad, et ma olen paks?

Mehed ei salli seda küsimust. Esiteks, mees ei saa sellele küsimusele kuidagi selgelt vastata. Kui ta ütleb «ei», arvab naine, et mees valetab. Kui mees üritab aus olla ja vastab «ei, aga sa võiksid maiustustega piiri pidada», teeb see vaid naisele haiget. Meestele meeldivad enesekindlad naised ja taolised küsimused jätavad naisest hädise ning ebakindla mulje.

  • Milline oli su endine kallim?

Enne selle küsimuse esitamist mõtle, millised on su motiivid. Kas tahad teada, millised naised talle meeldivad? Või oled lihtsalt uudishimulik? Kas sinus tekitab armukadedust see, et mees on enne armunud olnud? Kui oled selgeks teinud, miks sa seda küsimust esitada tahad, mõtle sellele – kas see on üldse oluline? Nüüd on ta ju sinuga koos ja eks on jäänud ta minevikku. Sellised küsimused jätavad sinust ebakindla mulje. Nende suhtest ei saanud asja, seega ära anna talle põhjust tagasi vaadata.

  • Kas sa helistad mulle, kui sinna jõuad… ja saadad sõnumi, kui hakkad tulema… ja helistad mulle enne magamaminekut?

Meestele meeldib naistele helistada ja sõnumeid saata, aga ainult siis, kui nad tahavad seda teha. Kui mees tunneb, et ta justkui peaks sulle helistama ja teada andma, kus ta parajasti on, tekitab see temas ajapikku vastumeelsust. Sulle võib ju meeldida see, kui mees oma tegemistest teada annab, ent kas see ei tekitaks paremat tunnet, kui ta helistab sulle siis, kui ta ise tahab? Siis, kui ta sind igatseb? Palju parem on see, kui ta otsustab ise, millal sõnumit saata, mitte siis, kui sina talle ütled.

  • Millisena kujutad sa ette meie tulevikku?

Meestel pole kombeks mõelda, milline võiks suhe olla 10 või 20 aasta pärast. Mehed elavad hetkes ja naudivad igat hetke, mille saavad oma kallima kõrval veeta. See ei tähenda, et nad ei tahaks pikaajalist suhet või et neil poleks eesmärke, aga kui mees on sinule nüüd ja praegu pühendunud, siis ei pruugi ta mõelda sellele, mis juhtub kümne aasta pärast. Tõenäoliselt on ta rahul sellega, milline teie suhe praegu on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles