Suurimad vead, mida pärast lahkuminekut sotsiaalmeedias tehakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled armunud ja õnnelikus suhtes, siis tahaks oma õnne ju kõigile kuulutada. Kui suhe peaks aga purunema, siis ei tasu end sotsiaalmeedias välja elada. Ometi teevad paljud pärast lahkuminekut selle vea ja pesevad oma musta pesu sotsiaalmeedias.

Female First pani kirja suurimad vead, mida inimesed kipuvad pärast lahkuminekut tegema.

Ära muuda oma suhtestaatust ilma partneriga konsulteerimata

Kui sa otsustad ühepoolselt, et nüüd oleks tore olla vallaline ja sa muudad Facebookis oma suhtestaatust ilma kallimaga arutamata, võid kindel olla, et ta pole selle üle kuigi õnnelik. Miks peaks tema asjast kõige viimasena kuulma? See tekitab piinlikkust ja annab teievahelisele suhtele kindlasti hoobi.

Ära postita piinlikke fotosid

Sellega teed vaid iseendale karuteene – kui sul on kallimast piinlikke fotosid, mis on mõeldud vaid sinu silmadele, võid kindel olla, et ka temal on sinust mõned fotod, mida sa ei tahaks, et ta maailmaga jagaks.

Ära postita ebadiskreetseid sõnumeid

Jällegi, see toob sulle endale rohkem kahju kui kasu. Kui postitad mehe kohta midagi sobimatut, võib juhtuda, et ta vastab sulle samaga.

Ära varasta kallima sõpru

Ilmselt oled suhte jooksul lisanud nii mõnegi mehe sõbra oma sõbraks. Suhte jooksul on see tore, aga mis saab siis, kui lähete lahku? Kujuta ette, kui raske on sul pärast suhet edasi liikuda, kui sotsiaalmeediast vaatavad vastu vaid mehe sõbrad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles