Kuus asja, mille eest naised ei tohiks mehi kritiseerida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vallalised naised võivad mõnikord meestesse üsna kriitiliselt suhtuda. Olgem ausad, «täiuslikult ebatäiuslik» mees võib olla su nina all, kuid sa ei saa ise sellest arugi, kuna pöörad tähelepanu valedele asjadele.

Õnneks on võimalik seda muuta. Naine võib küll pirtsakas olla, aga kui ta ühel hetkel mõistab, et pirtsakuse tõttu võib ta üksikuks jääda, on paras aeg muutusteks, kirjutab YourTango. Järgnevalt on välja toodud kuus asja, mille eest naised ei tohiks mehi kritiseerida.

  • Pikkus

Kas mees on sinust natuke pikem või lühem? Teatavasti on see naiste jaoks väga oluline, aga pikkus võib mehe jaoks olla äärmiselt õrn jututeema. Ta ei pruugi olla kuigi pikk, kuid mõtle tema teistele headele omadustele, mis muudavad ta mehiseks ja mille tõttu sa üldse temasse armusid.

  • Sissetulek

Emad ja vanaemad on meile õpetanud, et tuleks leida mees, kes teenib hästi, kuna siis ei pea raha pärast muret tundma. Samas peaksid naised ka oma panuse andma. Naine võiks ise ka tööl käia ja peret majanduslikult toetada. Iga paar peaks üritama omale luua head, kus rahamured teid ei piinaks. Mehe sissetulek ei peaks olema kõige olulisem asi, tähtsam on hoopis see, kuidas ta oma raha kasutab ja kas ta on vastutustundlik.

  • Riietusstiil

Välimus ja stiil võivad olla need, tänu millele mees üldse su tähelepanu võidab, kuid särava fassaadi taga võib peituda pealiskaudne ja igav inimene. Ära pööra niivõrd palju tähelepanu mehe riietusele, vaid õpi teda tundma. Riietust on võimalik aja jooksul muuta.

  • Lapsed

Kolme- ja neljakümnendates inimesed on reeglina juba mitmes suhtes olnud, võimalik, et neil on eelnevatest suhetest ka lapsi. Kui mehel on lausa mitu last – ja võib-olla on kõigil erinev ema – hinda igat olukorda eraldi. Võib-olla on ta neile kõigile väga hea isa, kes pühendab oma lastele alati aega ja saab ka oma eksidega hästi läbi. Iga isa on erinev. Ära võta jäika seisukohta ega arva, et kõik nad on ühesugused. Pealegi, kui oled võtnud kindla sihi, et sina ei seo end mehega, kel on lapsed, võib sul olla väga keeruline kaaslast leida.

  • Töö

Kui naistelt küsida, kas nemad eelistaksid meest, kes töötab mehaanikuna või meest, kes on firmajuht, võiks ju arvata, et suurem osa valiks firmajuhi. Tegelikult ei tohiks olla vahet, mis tööd mees teeb. Tähtsam on see, kuidas ta naist kohtleb ja kas teda häiriks näiteks see, kui naine on temast kõrgemal ametikohal.

  • Välimus

Kallid naised, nägusa mehega kohtingutel käimisel võib olla kõrge hind. Ühel hetkel võid märgata, et pead võistlema paljude teiste naistega, kuna nägus mees jääb paljudele silma. Keskmise välimusega mees suhtuks sinusse kui iluduskuningannasse ja oleks selle üle väga uhke. Pea meeles, et ka meeste välimus võib aja jooksul muutuda. Mõistlik oleks otsida meest, kes on tark ja hea iseloomuga, kes on toetav, ajaks sind naerma ja tõmbaks sind aeg-ajalt mugavustsoonist välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles