Naine pole kortsude tekkimise hirmus naeratanud juba 40 aastat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: SCANPIX

Tess Christian on 50-aastane naine, kes hakkab oma sõbrannade seas kergesti silma. Kui teised on lõbusad ja pugistavad naerda, on tema alati tuima pokkeri-näoga, nagu tal oleks midagi viga. Tess ei naerata kunagi.

Asi pole sugugi selles, et ta ei armastaks nalja või ei mõistaks huumorit. Nimelt otsustas Tess juba 40 aastat tagasi igasugusest naermisest või ka naeratamisest hoiduda, et säilitada nooruslikku välimust ja vältida kortsude tekkimist, kirjutab Daily Mail.

«Mul ei ole kortse, sest ma olen õppinud oma näolihaseid kontrollima,» ütleb Tess. «Kõik küsivad, kas ma olen kasutanud Botoxit, aga ma ei ole, ja ma tean, et see on tänu tõsiasjale, et ma pole alates teismeeast naernud või naeratanud. Minu pühendumus on end ära tasunud, mul pole näos ühtegi kortsu.»

«Jah, ma olen edev ja ma tahan nooruslik välja näha. Minu strateegia on loomulikum kui Botox ja palju tõhusam kui ükski kallis näokreem või näohooldus,» räägib naine, kelle suunurgad ei liikunud üles ka siis, kui ta sai tütre või kui ta abiellus.

Tess pole ainus, kes on valinud oma näonaha hoidmiseks nii äärmusliku meetodi. Näiteks on ka tõsielustaar Kim Kardashian tunnistanud, et väldib naeratamist, sest siis tekivad kortsud.

Ekspertide sõnul on sel kummalisel nipil tõsi taga ja mida vähem näoilmeid muuta, seda pringimana nahk püsib. Nii asendab see tõepoolest ilusüste, kuigi võib häiriv olla elukaaslasele ja halvasti mõjuda lapsele.

«Ega ma õnnetu ole. Ma armastan elu. Ma lihtsalt ei arva, et peaksin seda välja näitama ja näole kangastunud irvega ringi kõndima.»

Vaata pilte Tessi näonahast SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles