Saladused, mida naised jagavad vaid oma sõbrannadega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kallim võib olla su parim sõber, kuid see ei tähenda, et ta peaks teadma kõiki su mõtteid. Veelgi enam, teatud teemasid on sõbrannadega palju lihtsam arutada ja neid ei tasu kallimale üldse mainidagi.

Glamour pani kirja kolm saladust, mida naised jagavad vaid oma sõbrannadega, aga mitte kallimaga.

«Mu kuupuhastus on hiljaks jäänud… ühe päeva.» Sõbrannad mõistavad hästi, et see tähendab järgmist: «Ma olen viimasel ajal stressis olnud ega ole oma keha eest õigesti hoolitsenud, seega võivad asjad olla veidi korrast ära – samas ma olen partneriga regulaarselt vahekorras, seega ma tunnen muret, et kondoom ei teinud oma tööd hästi.» Sõbranna kuulab sind ära ja rahustab maha, kuna see olukord on temagi jaoks tuttav. Kui räägiksid seda kallimale, kuuleks tema ainult: «Ma olen rase.» See ajaks mehe kahtlemata paanikasse.

«Mu eks tegi…» Vahet pole, kas meenutad eksi sooritusi linade vahel või tema imelist söögitegemisoskust, uus mees ei taha seda kindlasti kuulda. Seega, kui ta just ise ei küsi eksi kohta, ära võta seda teemat jutuks. Sellistest asjadest võid rääkida oma sõbrannadega.

«Mu ämm on koletis!» Ämmade ja miniate suhted võivad ikka teravad olla, kuid kallimale ei tasu kurta, et sulle ei meeldi ta ema, kuna mehele võib jääda mulje, et ta peaks sinu ja oma ema vahel valima. Kurda oma sõbrannadele, et ämm ei salli sind, nemad mõistavad sind paremini ja jagavad sinuga ka ehk oma lugusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles