Kuidas mehele tunnistada, et oled voodis teeselnud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sina saad iga vahekorra ajal orgasmi või juhtub seda harva? Või ei juhtu seda kunagi? Kas oled julgenud seda mehele tunnistada ning olete koos üritanud lahendust leida või oled pigem vaikides teeselnud?

Pole mingi saladus, et mõned naised teesklevad orgasmi. Peamiselt on selle põhjuseks asjaolu, et kõik naised ei ole suuteliselt seksi ajal orgasmi saama. Osad neist ütlevad seda oma partnerile, kuid teised eelistavad seksi ajal teeselda, et mitte partneri tundeid riivata.

YourTango pakkus välja, kuidas võiks proovida partnerile asja selgitada.

Kõige parem oleks ausalt partnerile üles tunnistada, et oled teeselnud. Selgita talle, et valetasid hirmu ja ebakindluse tõttu (või tekitas see sinus piinlikkust, sa häbenesid vms) ning räägid nüüd tõtt, kuna mees on sinu jaoks nii oluline ja peaks teadma tõde. 

Palu vabandust. Ürita tekitada mehes erilist tunnet, ütle talle näiteks, et ta on ainus, kellele sa julged seda tunnistada, kuna ta on piisavalt mehine ja suudab tõega toime tulla. Kui oled eelmiste voodikaaslastega orgasmi saanud, ära maini seda talle.

Selgita, et enamik naisi (umbes 70 protsenti) ei saa seksi ajal orgasmi, kuna nende kehad on lihtsalt nii loodud. Seejärel näita talle, kuidas sa ise end orgasmini viid. Anna talle märku, et sulle tohutult meeldiks, kui te mõtleks ühiselt välja erinevaid mooduseid, kuidas te mõlemad saaksite orgasmi. 

Kui sa ei julge mehele kohe tõtt tunnistada, ürita vahekorra ajal rohkem kliitorit stimuleerida. Julgusta näiteks meest rohkem oma kätt kasutama või pane oma käed tööle. Kui olete eriti seiklushimulised, tooge mängu seksilelud. Võite proovida ka erinevaid asendeid, kus mees saaks su kliitorit rohkem stimuleerida.

Kiida meest, kui ta teeb midagi, mis sulle meeldib. See julgustab teda sama asja üha uuesti tegema. 

Võid ka välja pakkuda, et enne vahekorda teeb mees sulle oraalseksi. Sina võid ju oma orgasmi enne vahekorda kätte saada. Muide, oraalseksi ajal saadavat orgasmi ei tasuks vähem tähtsaks pidada, kuna see mõjub kehale samamoodi nagu vahekorra käigus saadud orgasm. Pealegi võid pärast orgasmi saamist tunda, et vahekord on sinu jaoks nauditavam kui tavaliselt.

Eeldades, et mõni neist nippidest ka töötab, on lihtsam teil koos orgasmi saada. Kindlasti ei tasuks neid nippe pidada universaalseks, kuna erinevad asjad võivad toimida erinevate inimeste puhul. Ühel hetkel saad võib-olla ausalt mehele öelda, et ta pani «maa su jalge all värisema». 

Ent ka pärast muude asjade proovimist võiks mõelda tõe ülestunnistamisele. Vähemalt oled omalt poolt kõik andnud ja see on ju ometi pehmendav asjaolu. Kui mees on mõistev, siis on ta valmis sinule vastu tulema ja hakkate koos võimalikke lahendusi otsima. Kui ei, siis ehk oleks aeg järgmine mees leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles