Aasta meigikunstniku tiitli pälvis Anna Izotova

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna.
Lõuna. Foto: Kirill Gvozdev ja Olga Venediktova

Meigikunstnik Anna Izotova Make Up Store’ist esitas Juuksurite Ühenduse korraldatud konkursile meigikollektsiooni, mis oli inspireeritud neljast ilmakaarest.

Rahvusvaheline meigikunstnike ja stilistide žürii hindas Anna töödes eelkõige puhtust, head kontseptsiooni, fantaasiarikkust ning põnevat teemavalikut.

Oma kollektsiooni kohta ütles Anna: «Selle teema loomisega tegin ma hästi palju eeltööd, pidasin nõu oma lähedastega, meigiala töökolleegidega ja pereliikmetega. Ning lõppkokkuvõttes tekkis mõte, et läheneda maailma osadele kaasaegsest vaatenurgast. Töö käigus lähtusin ma iga maaosa eripärast, kuid püüdsin iga maakera osa näidata mitte klassikalises variandis, vaid lisada sellele midagi kaasaegsemat, progressiivsemat.»

Rahvahääletusel valiti parimaks fotoks Merle Paldroki töö «Aastalõpu maskiball».

Korraldajatel on väga hea meel, et meil on nii palju loomingust pakatavaid meigikunstnikke, kelle looming on tõeliselt mitmekülgne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles