Galerii: lugejad paljastavad oma käekoti sisu

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühes korralikus Mary Poppinsi kotis on olemas kõik, mida parasjagu vaja läheb. Olgu selleks huulepulk, vahetuskingad või põrandalamp. Tänapäeval teab ka täitsa tavaline ja kiire elutempoga harjunud naine, et kotis võib asju olla pigem üle kui puudu. 

Nii mõnigi meist kannab endaga igapäevaselt kaasas uskumatuid asju, mille paljastamine sõbrannadele võib osutuda väga naljakaks. Seepärast ongi Naine24 kotimäng veidi teistsugune ja koosneb piltidest.

Osalemiseks saatsid lugejad meile pildi oma lemmikkotist või koti sisust ja kirjeldasid, mida nende käekott parasjagu sisaldab.

Kõikide pildisaatjate vahel loosisime välja nahast H&M-i käekoti väärtuses 79.99 eurot, mis poodidesse jõuab alles veebruari lõpus. Koti võitis Merilin! Lisaks võitsid loosi tahtel termokruusi Kadri, Kerstin ja Liina. Võitjatega võetakse ühendust.

Foto: H&M

***

Elys otsustas kotimängust osa võtta veidi teistmoodi ja näitab oma koti sisu hoopis videos, mida näed allpool.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles