Ilurutiinid, mida naised meeste eest kiivalt varjavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias läbi viidud küsitlusest selgus, et naised kipuvad suhte alguses teatud ilurutiine meeste eest varjama. Mõni mees ei tea üldse, mida naine üksinda vannitoas teeb.

Küsitluses osales 1000 naist ja suurem osa vastanutest ütles, et mida kauem nad suhtes on, seda vähem muretsevad nad «ideaalse» välimuse pärast, kirjutab Daily Mail.

Naiste kõige salajasemate ilurutiinide hulka kuulub näiteks «vuntside» vahatamine või pleegitamine, bikiinipiirkonna raseerimine või vahatamine ning kulmude, ninakarvade või lõual olevate karvade kitkumine. Veel toodi välja näiteks isepruunistava kreemi kasutamine ja juuksepikenduste kandmine.

Samuti tunnistasid paljud naised, et nemad kannavad push-up-rinnahoidjat, võltsripsmeid või trimmivat aluspesu, kuid nende meestel polnud sellest aimugi.

Paljude naiste jaoks on ilurutiini varjamine meeste eest äärmiselt oluline: neli naist kümnest tunnistas, et nad varjavad väga hoolikalt oma iluharjumuste detaile meeste eest. Kui enamik naistest lõpetab ideaali poole pürgimise umbes poolteist aastat pärast suhte algust, siis leidub ka neid naisi, kes ei näitaks end iialgi mehele ilma meigita, hoolimata sellest, kui kaua nad on koos olnud.

Küsitlusse kaasati ka mehi, kes tunnistasid, et neil pole aimugi, millest naiste ilurutiin koosneb. Enamik mehi ütles, et neid ei huvitagi, mida naine endaga vannitoas teeb. Ent üks mees kümnest sõnas, et oleks šokeeritud, kui peaks ilmnema, et naine rõhutab oma dekolteed spetsiaalse rinnahoidja abil või kannab aluspesu, mis muudab ta figuuri saledamaks. 

Head naised, kas teie mehed teavad, kuidas te oma välimust muudate või eelistate seda nende eest varjata?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles