Viis naisetüüpi, keda mehed iga hinna eest väldivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sageli juhtub nii: kohtad kena meest, vestlete paar korda telefonis, lähete koos välja ja rohkem sa teda ei näe. Kas kõlab tuttavalt?

Võib-olla avastas mees kohtingu jooksul sinu kohta midagi, mida sa ise ei pane tähele. Kohtingutel käies ei tasu inimesi lahterdada, kuid teatud iseloomutüübid võivad mehi ära hirmutada, kirjutab YourTango.

Järgnevalt on kirja pandud viis naisetüüpi, kellega mehed ei taha väga suhelda ja eelistavad nende eest pigem põgeneda.

1. Flirtija

Meestele meeldivad naised, kes flirdivad. Mehi lausa tõmbab flirtiva naise suunas, kuna lisaks sellele, et see naine on lõbus ja kena, on ta kahtlemata ka julge. Flirtija näitab kohe oma huvi välja, mistõttu on temaga väga lihtne tuttavaks saada. Meeste jaoks on kergendus see, kui nemad ei pea kogu rasket tööd ära tegema.

Aga on suur vahe, kas naine flirdib mõnikord või on tegemist sariflirtijaga. Viimane on nimelt selline naisetüüp, kes meestele nii väga ei meeldi. Sariflirtija itsitab, puudutab ja pillub oma juuksesalke põhimõtteliselt igas seltskonnas. Naine, kes esialgu vaid pilgutab oma lopsakaid ripsmeid, on meestele ahvatlev väljakutse - kuidas ma saaksin teha nii, et tal oleks silmi vaid minu jaoks? - kuid ajapikku muutub see igavaks. 

Mees mõistab, et flirtija vajab pidevalt tähelepanu, kuna tal on tõsised probleemid oma enesehinnangu ja -kindlusega. Enesekindel ja kannatlik mees võib sellise naisega toime tulla, kuid tõenäoliselt mõjub see talle kurnavalt ja ta mõistab, et see naine pole tema vaeva väärt.

Foto: SCANPIX

2. Pesapunuja

Kujuta korraks ette, et oled mehe kingades. Kohtad imelist naist ja teil on väga tore esimene kohting. Meeleolu on õige ja toit viib keele alla. Teil on paljustki rääkida ja just siis, kui tunned end tema seltsis mugavalt, käib pauk ja naine hakkab rääkima pulmadest, lastest ja Murist, teie tulevasest koerast.

See avaldab mehele liiga ruttu liiga palju survet. Terves suhtes peaks esimesed paar kohtingut (või esimesed paar kuud) olema väga kerged ja pingevabad. Naine, kes kiirustab oma «õnneliku lõpu» suunas paneb mehi mõtlema, kas nad ikka moodustavad selle naisega ideaalse paari. Võib-olla pole naise jaoks üldse vahet, milline mees ta kõrval seisab, tema tahab lihtsalt oma plaanid ellu viia.

Foto: SCANPIX

3. Klammerduja

See naine ei suuda teha midagi ega minna kuskile ilma oma meheta. Ta võtab üle mehe huvialad, helistab mehele vähemalt kümme korda päevas ja hullub iga kord, kui mees on temast eemal.

Klammerduja nõuab kõvasti tööd ja ükski suhe pole seda ausalt öeldes väärt. Ta loodab, et mees lõbustab teda kogu aeg, kuna tal endal põhimõtteliselt polegi mingit eraelu. Klammerduja ei lase mehel end igatseda, kuna ta on kogu aeg kättesaadav.

Foto: SCANPIX

4. Pidutseja

Kui mehed tutvuvad selle energiapommiga, võivad nad kindlad olla, et see naine on iga peo hing. Ta on muretu, võib-olla veidike metsik ja tundub olevat inimene, kelle vastu mehed võiksid rohkem huvi tunda. Lähemalt vaadates selgub aga, et kogu selle naise elu on üks suur pidu ja pillerkaar. Kuigi oleks tore pidevalt heas meeleolus olla ja nautida naise positiivset energiat, mis saab siis, kui naine saab kaineks?

Tema ülevoolav iseloom ja imelised tantsuliigutused avaldavad väikeses koguses muljet, aga pidutseja ei tea, millal on õige aeg lõpetada. On raske luua tervet suhet inimesega, kes peidab oma probleeme peomaski taha. Pealegi tasuks meeles pidada, et inimesed, kes ei suuda end lõbustada ilma mõnuaineteta, pole peo lõppedes enam üldse nii toredad kaaslased.

Foto: SCANPIX

5. Lobiseja

See naine ei suuda oma suud kinni hoida. Ta räägib nii palju, et ta unustab vahepeal hingata. Lobisejas peitub ka pisike draamakuninganna, seega selle naisega tuleks olla ettevaatlik. 

Tema pidev jutuvada ajab mehi hulluks ja võib tekitada tunde, et mees on täiesti üleliigne, kuna see naine on võimeline üksinda pikalt ja laialt rääkima. Enamasti arvatakse, et vestluse jaoks on tarvis kaht inimest, kuid lobiseja pole sellega kindlasti nõus. 

Naised räägivad meestest rohkem ja neid nimetatakse niigi «klatšijateks» ja «jutupaunikuteks», aga lobiseja ei mõista, et vaikus on kuldne. Ta peab õppima, et mida rohkem inimene räägib, seda vähem ta õpib.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles