Lihtsaid nõuandeid, kuidas fotodel saledam välja paista

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me kõik tahame fotodel kaunid välja näha, kuid alati see ei õnnestu. Seda, millise mulje foto meile või teistele jätab, sõltub paljuski meie enesetundest, riietusest ja ka valgusest. 

Fotod ei pruugi alati olla sellised, nagu meile meeldiks, aga kui tead paari nippi, siis võid hiljem kindlasti piltidega rohkem rahul olla, kirjutab Daily Makeover.

1. Mõtle oma asendi peale

Fotograafid soovitavad olla kaamera poole küljega, kuna siis jääb mulje, et su keha on tegelikust saledam.

2. Kontrolli oma rühti

Hoia selg sirgelt, kuna küürus olek võib jätta mulje, et oled vöökohast jämedam.

3. Leia õige valgus

Kui saad ise valida, millises valguses foto teha, siis eelista kindlasti loomulikku valgust. Kui vähegi võimalik, kustuta lambid, mis annavad eriti eredat ja külma valgust ning pildista end loomuliku valguse käes, samas tasuks jälgida ka seda, et päike sulle päris silma ei paistaks. Loomuliku valguse käes pildistades pole tarvis ka välku kasutada.

4. Ära liialda erinevate filtritega

Filtrid ja muud tehnoloogilised «lisad» on kergesti kättesaadavad ja võivad pildistamise lihtsamaks teha, kuid nendega on väga kerge liiale minna. Mõned inimesed muudavad pärast oma fotosid niivõrd palju, et nad on pildil täiesti äratundmatud. 

5. Toitu õigesti

Kui sind ootab ees pildistamine, väldi toite, mis võivad tekitada puhitust. Väldi alkoholi ja kõrge soolasisaldusega sööke, eelista vett ja puhast toitu. 

6. Riietu targalt

Rõivaste abil on võimalik jätta muljet, et oled tegelikust saledam. Kõige olulisem on see, et rõivad oleksid sulle parajad. Õiges suuruses rõivaste kandmine jätab ilusa mulje. Õige suurus tähendab seda, et riided on kenasti ümber keha, seega tasuks vajadusel lasta rõivaid õmbleja juures parajaks teha. Naised peaksid jälgima ka näiteks seda, et nende piht paistaks välja. Seda tasuks rõhutada näiteks vöö abil. Vertikaalsed jooned muudavad keha pikemaks.

7. Maga korralikult

Oluline on seegi, et sa oleksid enne pildistamist korralikult välja puhanud. Kui oled puhanud, näed parem, noorem ja saledam välja ning võid kindel olla, et fotod tulevad ilusad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles