Millised seksiasendid on kõige ohtlikumad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teadlased tegid hiljuti kindlaks, et kõige «ohtlikum» seksiasend on see, kus naine on peal, sest just selles asendis on esinenud kõige rohkem peenisevigastusi.

Uuringu tarbeks analüüsisid teadlased 2000-2013 aastal esinenud peenisevigastusi, millega mehed on traumapunkti pöördunud, ja selgus, et 50 protsenti neist vigastustest oli tekkinud seksi ajal asendis, kus naine on peal, kirjutab Glamour.

Vigastusi esines ka «koerapoosi» harrastajatel (umbes 30 protsenti vigastustest) ja asendis, kus mees on peal (21 protsenti vigastustest).

Teadlased märkisid, et kui naine on peal, kontrollib ta liikumist kogu oma keharaskusega ja see võib erutunud peenist vigastada. Samuti ei pruugi naised taibata, kui nende liikumine on mehele haiget teinud, kuna naised võivad sel hetkel kogeda vaid minimaalset valu, samas kui meeste jaoks võib valu olla väljakannatamatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles