Mis iseloomustab erinevate päikesemärkide voodielu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sa oled kindel, et su voodielu ei saaks enam paremaks minna? Võib-olla sa tead, et oled juhiks sündinud, kuid ei oska seda omadust enda kasuks magamistoas ära kasutada. Võib-olla kipud olema agressiivne ja peaksid end muul moel välja elama (kui magamistoas). 

Kellele ei meeldiks iseenda kohta uusi asju õppida? Elite Daily pani kirja, mis iseloomustab erinevate päikesemärkide armuelu. 

Kaljukits 

Lojaalne, järjekindel ja turvaline Kaljukits ei pruugi olla kuigi loominguline, kuid ta saab oma ülesandega alati hakkama. Ta on usaldusväärne, mis tähendab seda, et tal on alati endal kondoom kaasas. Kaljukitse võlumine võib esialgu olla keeruline, aga kui sa oled juba tema tähelepanu võitnud, võib temast saada väga hea voodikaaslane.

Parim laul seksimiseks: Marvin Gaye «Let's Get It On»

Veevalaja

Veevalaja seksikad fetišid võivad olla veidike omapärased ja ekstreemsed, aga kui miski sulle ei sobi, kasuta turvasõna. Kuna Veevalaja on oma loomult nõustuja, siis on ta igati valmis uusi asju proovima. Veevalaja ei kritiseeri inimeste erinevaid eelistusi, ta on nooruses palju eksperimenteerinud. Temaga on lihtne suhelda ja temaga on ka voodis väga lihtne.

Parim laul seksimiseks: Nelly Furtado & Timbaland «Promiscuous»

Kalad

Kalad on emotsionaalsed ja hoolitsevad. Nemad ei seksi, nad armatsevad. Nad kiinduvad kergesti ja naudivad intiimsust. Kalad tunnevad sügavat huvi ka partneri vajaduste vastu, mis tähendab, et ta seab alati sinu esikohale. Kaladele meeldib aeg-ajalt reaalsusest põgeneda, mistõttu on tema seksikad seiklused täiesti ainulaadsed. 

Parim laul seksimiseks: Drake «Best I Ever Had»

Jäär

Seiklushimuline ja impulsiivne Jäär võib mõnikord olla liiga jõuline, kuna talle meeldib olla juhirollis. Kui tahad kogeda kirglikku ja energilist seksi, siis Jäär on just õige voodikaaslane.

Parim laul seksimiseks: Beyonce «Crazy in Love» (filmist «Viiskümmend halli varjundit»)

Sõnn

Sõnn võib olla laisk ja järeleandmatu, seega võib ta eelistada seksi ajal pigem allpool olemist. Sõnnist mees võib olla ennasthellitav - ta laseb sinul haarata ohjad, kuid juhib ise kogu sõitu. Sõnnist naine eelistab turvatunnet ja talle meeldib, kui mees seab sisse paraja tempo. Sõnnid on praktilised ja usaldusväärsed, seega ilmselt leidub nende taskus või kotis alati kondoome. Ära looda, et Sõnniga saad kogeda üheöösuhet, kuna see päikesemärk on veidike omandihimuline. Ole temaga õrn, Sõnnile ei meeldi, kui talle avaldatakse survet.

Parim laul seksimiseks: Frank Ocean «Thinking About You»

Kaksikud

Kaksikud on energilised ja loomingulised, tänu millele on nad suuseksis väga osavad. Kaksikute heitlik iseloom tähendab seda, et kaks korda sa temaga sama asja ei koge. Ta on uudishimulik ja spontaanne - ta võib ootamatult külastada striptiisiklubi ja hiljem proovida magamistoas samu asendeid võtta. Kaksikud võivad olla ka väga pealiskaudsed ja klatšihimulised, seega ära üllatu, kui teised teavad hiljem teie voodielu pisiasju. Kaksikute suurim hirm on igavus.

Parim laul seksimiseks: Rihanna «S&M»

Vähk

Vähk on armastav ja tundik, ta tahab partneris hea tunde tekitada. Vähile meeldib tunnetest rääkida, seega kui miski sind häirib, ütle see välja. Vähk armastab ka lähedust, nii füüsilist kui emotsionaalset. Kui lähed tema juurde ööseks, pane valmis end kogu öö kestvaks kallistamiseks. 

Parim laul seksimiseks: Miguel «Adorn»

Lõvi

Lõvile meeldib tähelepanu, seega talle meeldivad kõik seksiasendid, milles tema saab olla õhtu suurim staar. Lõvile meeldib draama ja liialdamine, seega ole valmis valjuks, erootilise filmi vääriliseks etteasteks. Sinu naabrid kuulevad kindlasti, kuidas Lõvi su magamistoas möirgab. Lõvi on tulemärk, kelle armusuhted on kirglikud ja intensiivsed. Nad armastavad rambivalgust, seega ära imesta, kui ta soovib sinuga koos seksivideo teha. Edev Lõvi naudib ka peegli ees seksimist.

Parim laul seksimiseks: Chris Brown «Look at Me Now»

Neitsi

Praktiline ja täpne Neitsi eelistab neid seksiasendeid, mis võimaldavad kliitorit stimuleerida. Neitsi on perfektsionist ja võib olla liiga kriitiline, mistõttu võib juhtuda, et kui sa ei puuduta teda õigetest kohtadest, liigub ta edasi järgmise ohvri juurde. Neitsi ei huvitu ekstreemsetes ega räpastes kohtades seksimisest, seega ära meelita teda endaga randa või lennuki tualettruumi mürama. 

Parim laul seksimiseks: Flight Facilities «Crave You»

Kaalud

Kaaludele meeldib seksi ajal pealpool olla. Ta on diplomaatiline, rahulik ja külalislahke. Kuna Kaalud on ka edevad ja pealiskaudsed, meeldib neile sageli pealpool olla vaid selleks, et partner neid vaataks. Ta tahab, et sul oleks hea, kuid samas pead sa oskama hinnata seda, et ta on just sinuga linade vahel. Komplimendid on alati teretulnud.

Parim laul seksimiseks: Cassie «Me & U»

Skorpion

Tähelepanelik Skorpion märkab juba kilomeetrite kaugusel võltse asju, seega ära üritagi temaga orgasmi teeselda. Skorpion teab täpselt, kuidas end rahuldada ja ta oskab osavalt ka oma partneriga manipuleerida. Talle meeldib juhiroll ja mõnikord võib Skorpion olla liiga karm, seega ära imesta, kui ta üritab seksi ajal sind domineerida.

Parim laul seksimiseks: J. Cole & Miguel «Power Trip»

Ambur

Amburi tugevuseks ja nõrkuseks on tema iseseisvus. Ambur on filosoof ja seikleja, kelle jaoks on kõige olulisem tema vabadus. Tal võib korraga olla mitu voodikaaslast ja Ambur ei pruugi alati valida endale kõige paremaid partnereid.

Parim laul seksimiseks: Clipse «Grindin'»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles