Miks ei tasuks jahtida mehi, kes on juba suhtes?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Öeldakse, et hing ihkab alati neid asju, mida me ei saa. Samas kinnitavad paljud motiveerivad kõnelejad, et inimesed peaksid jahtima asju, mida nad tahavad ja miski ei tohiks neid takistada. Millist nõuannet peaks siis järgima?

Kui rääkida konkreetsemalt näiteks olukorrast, kus naine tahaks omale saada meest, kes on juba võetud, kuidas sel juhul tuleks käituda? Vastus: ära tee mitte midagi. Ka siis, kui sa oled peaaegu 100 protsenti kindel, et mees valiks oma praeguse naise asemel sinu, ära tee midagi, kirjutab Elite Daily. Järgnevalt on välja toodud viis põhjust, miks ei tasuks jahtida mehi, kes on juba suhtes.

1. Kolm inimest moodustavad seltskonna

Kui sa jahid meest, kes on juba suhtes, siis võid täiesti kindel olla, et kolmas osapool pole selle üle kuigi õnnelik. Isegi, kui ta ei tea täpselt, mis sinu ja tema mehe vahel toimub, saab ta ühel hetkel sellest aimu (võid selles kindel olla) ja see ei tee teda rõõmsaks. 

Kui mehel on õnnestunud juba sinu süda võita, siis võib tegemist olla osava manipuleerijaga, kes jätab oma naisele mulje, et tema pole sind kuidagi julgustanud niiviisi käituma. Sellest tulenevalt elab naine oma viha sinu peale välja ja mees pääseb tõenäoliselt puhta nahaga.

2. See mõjub negatiivselt su enesekindlusele

Mõtle natuke: mees hoiab sind enda kõrval, samas kui tema teisel käel on ta naine, keda ta väidab armastavat. Mis tunde see sinus tekitab, kui sa oled kellegi jaoks teine valik? Tuleta meelde, kuidas sa nooremana vanemate või õpetajate tähelepanu üritasid võita. Praegune olukord on samasugune, ainult et sul pole lootustki peale jääda.

Lõpuks läheb ta ikkagi tagasi selle juurde, kellega ta oli enne sind. Kui ta ütleb sulle, et peab varem lahkuma, kuna tal on naisega plaanid tehtud, siis tõenäoliselt teeb see sulle haiget. Sa võid ju isegi temalt küsida, mida saaksid teha, et võita tema jäägitu tähelepanu, kuid ilmselt oleks see lihtsalt ajaraiskamine. 

Ära lase temal oma enesekindlust hävitada. Sa oleksid tema veidras elus vaid kõrvalosatäitja.

3. Sul on pärast raske inimesi usaldada

Ära lase ühel mehel rikkuda seda, kas suudad tulevikus veel mehi usaldada või mitte. Kahjuks mõjuvad sellised suhted, kus sina oled teine naine, just nii, kuna tulevikus on sul palju raskem meeste sõnu või tegusid tõsiselt võtta. 

Kas ta on sulle kunagi öelnud, et armastab sind? Sul võis olla raske teda uskuda, kuna sa tead, et tema elus on veel üks naine, kellele ta ütleb ilmselt samu asju. Tõenäoliselt ei mõelnud ta neid sõnu siiralt. 

4. See kogemus jääb sinuga elu lõpuni

Elus on asju, mida me ealeski ei unusta ja paljud neist on seotud inimestega, keda oleme oma elus armastanud. Vaid sina ise tead, kes või mis on sind elus tõeliselt õnnelikuks teinud. Kui sul on elus vedanud, siis on su ümber palju inimesi, kes sind armastavad ja toetavad. Samas võid sa kohata ka inimesi, kes pole kuigi siirad. Nendega ei tasuks väga sügavaid suhteid luua.

Võimalik, et hiljem tagasi vaadates oled sa enda peale pahane, et astusid kunagi nii mürgisesse suhtesse. Ühel hetkel taipad, et nii sinu südame kui tunnetega mängiti. 

Oma noorusele tagasi mõeldes tahame meenutada vaid häid ja ilusaid asju, seega säästa end südamevalust ja kahetsustest ning leia oma kõrvale keegi, kes on tõesti sind väärt.

5. Sa ei saa võita

Leidub naisi, kes usuvad ütlust: «Kui armastad kaht inimest, vali teine. Sest kui sa oleksid tõesti esimest inimest armastanud, poleks sa teisesse kunagi armunud.» See on aga vale. Kui mõni mees tuleb sinu juurde selle jutuga, võid kindel olla, et tegelikult armastab ta vaid iseennast ega suudaks teistele siiraid tundeid pakkuda.

Tõenäoliselt annab ta esimene naine temale andeks või jääb mees teist mõlemast ilma. Sa hakkad mõtlema, mida oleksid võinud teha teisiti ja iga hetk jookseb su silme eest läbi ning sa analüüsid seda. Asi pole seda väärt. Ära seo end meestega, kes on juba suhtes. Säästa end ja otsi parem kaaslane, kes on vaba ning vallaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles