14 viisi, kuidas mehed tahtmatult naisi närvi ajavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed oskavad väga osavalt naisi närvi ajada. Asjad, mis muidu oleksid naiste jaoks natuke häirivad, muutuvad kordades hullemaks siis, kui neid teevad või ütlevad nende kallimad. Tegelikult ei ürita mehed meelega naisi endast välja ajada, probleem on lihtsalt selles, et nad ei tea täpselt, mis võib naist ärritada ja mis mitte.

Cosmpolitan pani kirja 14 moodust, kuidas mehed tahtmatult naisi närvi ajavad.

1. Kui mees vaatab teisi naisi. Asi pole selles, et mees ei tea, et see naisele ei meeldi. Asi on selles, et mees vaatab teisi naisi alateadlikult.

2. Kui mees norib naise kallal (või nagu naised ütleksid: «Teevad õelaid nalju»). Mõnikord arvavad mehed, et nemad teevad lihtsalt süütult nalja, kuid naiste sõnul on tegemist lausa õelate naljadega. 

3. Kui mees ja naine vaidlevad ning mees ei nõustu naisega. Naiste arvates peaksid paarisuhtes olevad inimesed alati teineteist toetama, aga mehed pole võimelised naistega nõustuma, kui naine kritiseerib mehe lemmikjalgpallimeeskonda või muud asja, mis on mehe jaoks «püha».

4. Kui mees ei kuula kõike, mida naine ütleb. Mehe tähelepanuvõime on väga lühike, seega ära ärritu, kui ta ei pane tähele kõike, mida sa talle räägid.

5. Kui mees ei vasta kohe naise sõnumile. Mehel on väga kiire... ta mängib sõpradega telekamänge. Jah, see on meeste arvates aktsepteeritav põhjus.

6. Kui mees ei tee naisele kingitust, kuigi naine on eelnevalt öelnud: «Ärme sel aastal kinke tee.» Kui naine on ise mehele seda öelnud, siis võtab mees seda tõe pähe ega arva, et naine ootab salamisi ikkagi kingitust.

7. Kui mees eelistab aega veeta oma sõpradega. Meestel on mõnikord vaja olla koos oma sõpradega ja teha midagi mehist. Seda teevad eranditult kõik mehed.

8. Kui mees suhtleb peol liiga palju teiste inimestega. Kuna mees näeb oma naist kogu aeg, siis ta arvas, et peol olles on tal vaba voli suhelda kõigi teistega. Ka naine võib ju nende inimestega suhelda.

9. Kui mees ei võta naist oma profiilipildile. Naist võib solvata või ärritada ka see, kui mees otsustab sotsiaalvõrgustiku profiilipildiks panna sellise foto, kus ta on üksinda peal.

10. Kui mees ajab keset ööd teki pealt ära. Tal on tõenäoliselt palav ja ta teeb seda läbi une, seega ei tasu tema peale pahaseks saada.

11. Kui mees ajab toa segi. Mäletad, kui ütlesid mehele, et «kõik, mis on minu, on ka sinu?» Kallis, see segadus on nüüd ka sinu oma.

12. Kui mees ei taipa, et naine on vihane. Mehed ei suuda mõtteid lugeda ja nagu eelpool mainitud, ei pruugi nad ka kuigi tähelepanelikud olla.

13. Kui mees teeb naise üle nalja, sest naisele meeldivad naisteasjad. Mehed ei mõista, mis naistele meeldib jooga või Kardashiani perekonna tegemised. Võib-olla viskab mees sinu üle pidevalt nalja, kuna sa vaatad tõsielusarju, kuid tema arvates on see lihtsalt lõbus.

14. Kui mees teeb oma semudega nalja selle üle, kui kaua kulub naisel enda sättimisele aega. Ilmselt näeb mees üsna tihti, kui kaua sätib naine end enne väljaminekut ja tõenäoliselt on see tema arvates päris naljakas. Mehe arvates on lõbus visata nalja selle üle, kuidas te pidevalt kinno või õhtusöögile hilinete, kuna naisel kulus meikimisele tohutult aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles