50 asja, mida ei tasuks magamistoas teha ega öelda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seks peaks olema lõbus, vaba, tõeline ja kirglik. Ent mõned inimesed arvavad, et nad peavad magamistoas teatud moel käituma või teatud asju ütlema, mis jätavad neist ebaviisaka mulje. Ent veelgi hullem on see, et oma tegude või sõnadega tapavad nad täielikult kirgliku meeleolu.

YourTango pani kirja 50 asja, mida ei tasuks magamistoas teha ega öelda. Loe ja jäta meelde!

1. Vastad telefonile. See on äärmiselt üllatav, kui paljud inimesed vastavad vahekorra ajal telefonile. Loomulikult võib tegemist olla tähtsa kõnega, aga ürita oma asjad sättida nii, et seksi ajal teid keegi ei segaks.

2. Loed tekstisõnumeid.

3. Vaatad kella.

4. «Tee kiiremini!» Kui soovid, et mees oleks voodis veidike kiirem, siis ütle seda talle taktitundelisemalt.

5. «Kas me võiks sellega juba ühele poole saada?» Sa võid seda mõelda, kuid ära ütle seda välja. Pigem ütle seksika häälega: «Teeks täna äkki kähkuka?»

6. Nuuskad nina.

7. Nokid nina.

8. «Nii väike!» Tead küll, mis asi.

9. Lased meelega kõhutuult. Ei, kallid mehed, see pole naljakas.

10. Röhitsed meelega.

Foto: SCANPIX

11. Mainid ema või isa. Enne vahekorda astumist võiks magamistoa öökapilt ära tõsta ka pildid vanematest või perekonnast.

12. Mainid kallima seksikat sugulast. Sa tead väga hästi, et mehel on seksikas onupoeg, kuid ära seda seksi ajal jutuks võta.

13. Mainid kallima vigu.

14. Ütled voodikaaslasele, et ta teeb midagi valesti. Voodis on võimalik oma tahtmist saada ka ilma teist inimest kritiseerimata.

15. Mainid oma eksi.

16. Haigutad.

17. Pigistad kallima vinne. Mõnikord võib sulle kallima seljalt, õlalt, rinnalt või põselt vastu vaadata inetu vistrik, kuid üritage sellest jagu saada enne vahekorda, muidu see jääbki sind häirima ja rikub kogu õhtu.

18. Karjud ja vehid rusikatega, nagu sa oleksid just loteriiga võitnud. Samas, kui partner peaks orgasmile just sel moel reageerima, ära tee tema üle nalja. Kirglikul hetkel teise üle nalja tegemine muudab teda haavatavaks ja ta võib kergesti solvuda. Ära kunagi mõnita teise inimese «orgasminägu».

19. Kutsud kallimat vale nimega. Uue partneriga voodis olles on kerge end unustada ja kogemata võib üle huulte lipsata vale nimi. Kui sa pole kindel, mis partneri nimi on, ütle talle lihtsalt «kallis».

20. Teed selfie'sid. Hea küll, sa tahad seda hetke jäädvustada ja näidata teistele, et sa oled koos nägusa kutiga. Või et sa oled üldse koos kutiga. Ürita end siiski tagasi hoida ja jäta telefon voodist kaugele.

Foto: SCANPIX

21. «Ma armastan sind.» Eriti, kui sa pole seda kunagi varem sellele partnerile öelnud. Seksi ajal valdavad meid igasugused erinevad emotsioonid, kuid neile ei tohiks järele anda. See pole õige hetk armastuse avaldamiseks.

22. «Teeme lapse!» Kui te pole kunagi varem sellest rääkinud, siis ära hirmuta partnerit kirglikul hetkel ära.

23. Mainid kallimale, et ta on palju parem voodikaaslane kui su eks.

24. Räägid titehäälega.

25. Teeskled orgasmi.

26. Silitad oma lemmiklooma. Kui su kass või koer üritab aru saada, mis voodis on toimumas, proovi teda vältida. Kõige parem oleks lemmikloom magamistoa ukse taha jätta.

27. Sa ei tee mitte midagi. Sa lihtsalt lamad voodis. See on surnud kala sündroom ja pole sugugi seksikas. Kui tahad kogeda head seksi, näe ka ise natuke vaeva.

28. Teeskled, et oled tsirkuseartist. Sa oled kallimaga vahekorras, pole vaja oma keha ebanormaalsel moel väänata. Sa ei pea olema ülimalt paindlik, et head seksi kogeda.

29. Küsid, kas sa oled voodis sama hea kui kallima eks. Te olete selles hetkes vaid kahekesi. Kui võtad jutuks kallima eksi, jätad endast ebakindla mulje.

30. Varjad oma keha, kuna sa arvad, et näed teatud asendis paks välja.

Foto: SCANPIX

31. Keeldud proovimast uusi asju, kuna sa arvad, et need ei meeldiks sulle. Parimad voodikaaslased on need naised, kes julgevad voodis iseendaks jääda ja lähevad uute asjadega muretult kaasa. Ära mõtle voodis olles oma välimusele. Naudi hetke.

32. Vabandad, et oled nii kogenematu/halb.

33. Tood esile oma vigu.

34. Tõmbad öökapisahtlist välja väikse vahepala. Sul võib seksi ajal tekkida nälg, aga ürita vastu pidada, kuni olete kallimaga lõpetanud.

35. «Sa ju tead, et ma magan sinuga ainult seetõttu, et...» Isegi, kui sa oled selle mehega voodis vaid sellepärast, et ta on rikas, nägus, aitab sul eksist üle saada või ütles õigel hetkel õigeid sõnu, ei peaks sa seda talle mainima.

36. Ütled voodikaaslasele, et su eks oli temast parem. Kui mõtled seksi ajal oma eksile, siis ilmselgelt pole sa veel uuteks suheteks valmis.

37. «Sa peaksid hakkama uuesti trenni tegema.»

38. «Mul läks täiesti meelest homsele peokutsele vastata!» või mõni muu lause, mis näitab, et su mõtted on mujal.

39. «Kui me oleme siin lõpetanud, peame tõsiselt ühest asjast rääkima.» Miski ei tapa ilmselt kirglikku meeleolu kiiremini...

40. Vaikid. Üks seksikamaid asju, mida naine saab seksi ajal teha, on ulakalt rääkimine. Või vähemalt oigamine. Anna mehele märku, et ta teeb midagi õigesti ja see tekitab sinus hea tunde.

Foto: SCANPIX

41. Ütled: «Palun ära oiga seekord nii kõvasti!» vahetult pärast seda, kui mees on teatanud: «Ma kohe lõpetan.»

42. Teed märkmeid. Kui tegid midagi, mis mehele muljet avaldas ja sa tahad olla kindel, et see sul meelest ei lähe, ära hakka voodis märkmeid tegema. Ürita see asi meelde jätta ja kirjuta hiljem üles.

43. Ütled mehele, et ta peaks rohkem deodoranti kasutama. Ebaviisakas.

44. Hakkad naerma. Kui mees ei tee või ütle midagi, mis sind naerma peaks ajama, siis ürita naeru tagasi hoida. Vastasel juhul võib jääda mulje, et sa naerad tema üle.

45. Räägid mehele, mida sa pärast seksi pead tegema.

46. «Mulle meeldib sinuga seksida rohkem siis, kui ma olen purjus.» 

47. «Naistesaade ei valetanud, sperma võib tõesti väga imeliku maitsega olla.» Ära maini vahetult pärast suuseksi seda, et mehe sperma oli omapärase maitsega.

48. Ütled sügavalt ohates: «See on sama väsitav kui trenn.»

49. «Tee kiiremini, mu mees/naine tuleb kohe koju!»

50. Jätad kallima maha. See on kurb, kohatu ja väga julm tegu. Ometi juhtub seda üsna tihti. Kui soovid teie suhet lõpetada ja mõtled, et see võiks olla teie viimane müramine linade vahel, räägi lahkuminekust alles päev või paar hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles