Kaheksa näidet, kuidas romantilised komöödiad valetavad suhete kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Inetu tõde»: Gerard Butler ja Katherine Heigl.
«Inetu tõde»: Gerard Butler ja Katherine Heigl. Foto: Saeed Adyani/AP

Kas oled kunagi mõelnud, et elu võiks olla sama muretu nagu romantilistes komöödiates? Sa teaksid alati, et hoolimata sellest, milliseid raskusi elu su ette paiskab, lõpuks saab alati kõik korda ja sa ratsutad oma unelmate mehega päikeseloojangu suunas. 

Reaalses elus aga pole kahjuks nii ja portaal Glamour otsustas panna kirja kaheksa asja, mida romantilised komöödiad meile suhete kohta õpetavad, kuid mis tegelikult ei vasta tõele.

1. Tropist naistemees on tegelikult väga südamlik kutt. Ja lõpuks armub ta sinusse hullupööra ära ega tunne enam kunagi teiste naiste vastu huvi. Näited: «Inetu tõde», «Rumal pöörane armastus».

«Rumal pöörane armastus»
«Rumal pöörane armastus» Foto: Ben Glass/AP

2. Naised leiavad alati ühise keele samast mehest rääkides. Kahjuks ei ole päriselus nii, et petva mehe ohvrid loovad ühisrinde ja maksavad mehele kätte. Need mehed pääsevad reeglina üsna kergelt. Näited: «John Tucker peab surema», «Kättemaks kõrgetel kontsadel».

«Kättemaks kõrgetel kontsadel»
«Kättemaks kõrgetel kontsadel» Foto: Barry Wetcher/AP

3. Sina oled Tuhkatriinu ja lõpuks kohtad oma imelist printsi. Tõelist printsi. Või edukat firmajuhti või poliitikut, kes elab uhket elu. Sa ei taipa alguses, kellega on tegemist ja tema armub sinusse, kuna sa suhtud temasse teisiti kui ülejäänud inimesed. Näited: «Manhattani tuhkatriinu», «Prints ja mina».

«Manhattani tuhkatriinu»
«Manhattani tuhkatriinu» Foto: HO/REUTERS

4. Sind ootab ees imeline üllatus. Mees astus ämbrisse, sina väldid tema kõnesid, kuid tal on kindel plaan sind tagasi võita. Ta teeb kõik endast oleneva, et sa talle andestaksid. Näited: «Valentinipäev», «Armastus on see».

«Armastus on see» näitlejad
«Armastus on see» näitlejad Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX/Code 30230

5. Pulmad on ideaalne koht, kus paljastada saladusi ja anda uusi lubadusi. Selle asemel, et soovida õnne neile, kelle jaoks on see elu üks tähtsamaid päevi. Näited: «Südamesõbra pulmad», «Pulmakütid».

Vince Vaughn ja Owen Wilson filmist «Pulmakütid»
Vince Vaughn ja Owen Wilson filmist «Pulmakütid» Foto: Mavrixonline

6. Kõik saavad alati ilma mingi probleemita orgasmi. Romantilise komöödia seksistseenides ei esine kunagi probleeme. Mõlemad partnerid saavad orgasmi ja näevad seejuures imekaunid välja. Võib-olla juhtub midagi naljakat, näiteks üks teist kukub voodist välja. Aga ära muretse, see paneb meest sind vaid rohkem armastama. Näited: «Armastus ja teised uimastid», «40 päeva ja 40 ööd».

«Armastus ja teised uimastid»
«Armastus ja teised uimastid» Foto: FRED PROUSER/REUTERS

7. Seksisõpradeks olemine on sinu ja su sõbra parim idee. Lõpuks armute te teineteisesse ära. Teie suhe pole ühepoolne, kuna te mõlemad olete kõrvuni armunud ja seks on lausa fantastiline. Näited: «Seksisemud».

«Seksisemud»
«Seksisemud» Foto: David Giesbrecht/AP

8. Sina oled erand, mitte reegel. See võtab kokku kõik eelmised punktid. Romantilised komöödiad on tavaliselt naistest, kes mõistavad, et nad saavad õnneliku lõpu, mida nad reaalses elus tegelikult ei saaks. Ja kuigi see kõlab imalalt, vajavad naised mõnikord just selliseid filme. Näited: «Bridget Jonesi päevik», «Ta pole sinust eriti huvitatud».

«Ta pole sinust eriti huvitatud»
«Ta pole sinust eriti huvitatud» Foto: Darren Michaels/AP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles