Naine otsib interneti vahendusel kaaslast, kellega minna maailma parimasse restorani

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kopenhaagenis asuvat Noma restorani on korduvalt nimetatud maailma parimaks söögikohaks. Suure populaarsuse tõttu on Nomasse erakordselt raske lauda saada, aga järjekindlus viib teatavasti sihile. San Franciscos elaval Stephanie Robeskyl õnnestus oma 39. sünnipäevaks maailma parimas restoranis laud reserveerida. Ainuke probleem on see, et naisel pole kaaslast.

Robesky pöördus oma murega internetti ja kirjutab oma blogis Nerdgirl, et võtab hetkel vastu avaldusi meestelt, kes sooviksid temaga sünnipäeval restorani sööma minna, kirjutab Elite Daily.

Mehed peavad vastama ka paarile kriteeriumile: vallaline, 28-46-aastane, San Francisco piirkonnast, majanduslikult piisavalt kindlustatud, et soetada omale lennukipilet ja maksta hotelli eest. Robesky maksab omalt poolt õhtusöögi eest, mille hind on umbes 544 dollarit (u 460 eurot) inimese kohta. 

«Ma valin välja need kandidaadid, kel on minuga sarnased huvid,» selgitas Robesky. «Mees võiks teada, mis Noma üldse on; ta peaks huvituma toidust. Ta võiks olla spontaanne ja teisele mandrile reisimine ei tohiks valmistada talle probleeme.»

Robesky mainis oma blogis, et kaaslane võiks olla ka nägus, hea suhtleja ja ta peaks oskama restoranis lauahõbedat kasutada. 

Robesky kirjutas enda kohta, et talle meeldivad näiteks halvad telesarjad ja akvalangiga sukeldumine ning - nagu tema bloginimi viitab - tunneb naine huvi ka uusimate elektrooniliste vidinate vastu. 

Praeguseks on kandideerinud juba üle 100 mehe. Nende hulgas on nii firmade tegevjuhte kui ka trendikate mobiilirakenduste loojaid. «Kandidaatide hulgas on väga huvitavaid inimesi. On isegi naisi, kes on kirjutanud, et ma unustaksin mehed ja valiksin hoopis mõne naise kaaslaseks. Ka vanuse poolest on väga erinevaid kandidaate,» rääkis naine. 

Robesky otsustab koos oma sõpradega 16. jaanuaril, kes on see õnnelik, kellega ta maailma parimat restorani külastab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles