Ilu-lounge: värske talvemeigi saladused

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik - Loore Härmat, modell – Kai, juuksed - Margit Merirand Sarapuu
Meik - Loore Härmat, modell – Kai, juuksed - Margit Merirand Sarapuu Foto: Liis Treimann

Talvel on paljudel probleemiks, et jume muutub kahvatuks ja silmaalused tumedaks. Minu käest on tihti küsitud nõu, kuidas saaks neid probleeme meigiga natukenegi leevendada. Toon teieni mõned nipid, kuidas teha värske ja moodne meik, mis sobib nii päeval kui ka õhtul.

Foto: Tootja foto

Tähtis on valida õiged toonid ja tugevus! Värsketeks toonideks on roosakad ja virsikutoonid nii huultel kui põskedel, silmameigis võiks samuti kasutada värvilisi toone, aga mitte teha väga tugevat silmameiki, sest see mõjub omakorda raskelt.

Foto: Tootja foto

Kasutasin silmadel Manhattan Eyemazing Effect sinakas-rohelisi lauvärve, mis on hetkel moes ja tulevad ilmekamalt esile kui näiteks pruunid toonid. Pruunid toonid on naturaalsed ja tagasihoidlikud, aga nendega peab ettevaatlik olema, sest kahvatu jume ja tumedate silmaaluste korral võivad probleemid hoopiski rohkem esile tulla.

Liikuvale laule kandsin heledat tooni ja välisnurka rohekat ning lainerijoone hajutasin kõige tumedama tooniga. Kindlasti vaata, et hajutad lauvärvid korralikult, sest see jätab õhulise mulje.

Kes on nutikas, teeb enne valmis silmameigi, seejärel meigipõhja ja katab silmaalused. Nii tehes saad kerge vaevaga eemaldada pudisenud lauvärvi ja tulemus jääb värske.

Foto - Liis Treimann, meik - Loore Härmat, modell – Kai, juuksed - Margit Merirand Sarapuu
Foto - Liis Treimann, meik - Loore Härmat, modell – Kai, juuksed - Margit Merirand Sarapuu Foto: Liis Treimann

Tumedate silmaaluste peitmiseks on erinevaid mooduseid – näiteks pintselotsikuga peitepulgad on tavaliselt õhema koostisega ja sobivad neile, kel vaja kergelt katta. Kreemja koostisega peitepulgad on reeglina katvamad - näiteks Clarinsi stick anti cernes concealer on ideaalne neile, kel talvel valguse- ja vitamiinidefitsiidi tõttu silmaalused eriti tumedaks muutuvad.

Foto: Tootja foto

Põskedel on hea kasutada kreemjat põsepuna, mida erinevalt puudritaolisest põsepunast saab kanda otse jumestuskreemi peale, kuhu puudrit ei ole siis vaja lisada ning meigipõhi tundub sel juhul loomulikum ja värskem. Tavaline puuder võib naha, eriti kuiva naha, muuta elutuks ja maskitaoliseks.

Foto: Tootja foto

Kui aga ilmtingimata soovite puudrit kasutada, et meiki kinnitada ja püsivamaks muuta, siis soovitan Guerlaini Meteorites pärlipuudrit, mis annab nahale erilise värske kuma, kuna sisaldab spetsiaalseid valgustpeegeldavaid ja jumet parandavaid osakesi.

Huultel kasutasin Bourjois Rouge Edition erksat korallitooni, mis on sobilik nii päeva- kui ka õhtujumestuses. Liiga heledad toonid mõjuvad talvel kahvatu jumega ilmetult ja liiga tumedad toonid muudavad meigi dramaatiliseks ja sobivad rohkem õhtujumestuses. Kellel on kuivad huuled, neil soovitan kasutada kreemjamaid ja hooldavaid huulepulki, eriti talveperioodil kui huuled kipuvad ketendama.

Foto - Liis Treimann, meik - Loore Härmat, modell – Kai, juuksed - Margit Merirand Sarapuu
Foto - Liis Treimann, meik - Loore Härmat, modell – Kai, juuksed - Margit Merirand Sarapuu Foto: Liis Treimann
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles