23aastane naine sünnitas tund aega pärast rasedusest teadasaamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

23aastane Katherine Kropas ei osanud aimatagi, et ta võib olla lapseootel. Naine sai sellest teada alles vahetult enne sünnitust.

Kropas läks traumapunkti pärast seda, kui oli tundnud teravat valu kõhus ja alaseljas. Talle tehti tavapärane kontroll ning võeti vereproovid, mis näitasid, et naine on viiendat nädalat rase, kirjutab RedBook Magazine.

Ent ultrahelis selgus, et tegelikult oli noor naine juba üheksandat kuud rase ja tal oli algamas sünnitus, mistõttu otsustasid arstid kiiremas korras teha keisrilõike.

Katherine Kropas ütles hiljuti antud intervjuus, et üheksa kuu vältel polnud tal aimugi, et ta võiks rase olla, kuna ta võttis regulaarselt antibeebipille ja ühtki kuupuhastust polnud vahele jäänud. «Ma olin küll natuke juurde võtnud, aga arvasin, et asi on jõuludes,» ütles naine. 

Ka tema jalad olid tavapärasest enam tursunud, aga selle põhjuseks pidas naine seda, et ta töötas restoranis ja pidi päevad läbi püsti seisma.

Kropas sai oma rasedusest teada kell 22:15 ja kell 23:06 oli ta sünnitanud 4,5-kilogrammise tütre. Tüdrukule pandi Kropase vanaema järgi nimeks Ellen Olivia, kuna just vanaema oli see, kes noore naise traumapunkti sõidutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles