Vaata, milliste staaride Kuldgloobuste gala kleidid ei avaldanud eriti muljet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerry Washington
Kerry Washington Foto: SCANPIX

Punase vaiba üritused nagu näiteks Kuldgloobuste või Oscarite jagamised annavad kuulsustele võimaluse end ja oma stiili kõige paremast küljest näidata, kuid kahjuks ei suuda kõik kuulsad naised punasel vaibal alati positiivselt üllatada.

Lauljanna Lana Del Rey ja näitlejanna Keira Knightley kandisid Kuldgloobuste galal kleite, mis oleks paremini sobinud mõnele Halloweeni peole. Näitlejannad Melissa McCarthy ja Zosia Mamet olid aga selga tõmmanud kleidid, mis panid paljusid stiliste lihtsalt kukalt kratsima, kirjutab Huff Post Style.

Järgnevalt on välja toodud mõned staarid, kes oleksid võinud oma kleiti hoolikamalt valida.

  • Zosia Mamet

Mameti kleidi heleroosa värv muudab kogu välimuse väga tuhmiks ja kleidi lõige ei sobi Mameti stiiliga, kuna naine on tuntud pigem omapäraste ja veidrate rõivaste poolest.

Foto: SCANPIX
  • Lana Del Rey

Kui väike merineitsi külastaks Kuldgloobuste galat, siis ilmselt kannaks ta täpselt sellist kleiti.

Foto: SCANPIX
  • Julianne Moore

Paljude stiiliteadlike inimeste arvates on Moore'i kleidi ülemine osa ideaalne, kuid allpool olevad suled tekitavad segadust. Kui kleit oleks olnud üleni sädelev ja sirge lõikega, oleks Moore kahtlemata pääsenud kõige kaunimate kleidiomanike galeriisse.

Foto: SCANPIX
  • Lena Dunham

Kuigi see pole kõige inetum kleit, mida Dunham on kunagi kandnud, pole see ka kõige ilusam. Mitmed stilistid on arvamusel, et ebaühtlase pikkusega kleidid oleksid pidanud jääma eelmisesse aastasse, kuna see trend mõjub juba igavalt. Ka kleidi lõige on veider, kuna see ei hoia Dunhami keha ligi.

Foto: SCANPIX
  • Tina Fey

Fey oli üks Kuldgloobuse gala õhtujuhte ja sai sellega väga hästi hakkama, kuid tema punase vaiba kleit valmistas paljudele pettumuse. Fey kleit jätab mulje, et tegemist on nässu läinud pulmakleidiga. Tulbikujuline kleit ei sobi naise figuuriga ja mustad kingad on antud kleidi juurde vale valik.

Foto: SCANPIX
  • Laura Prepon

Tume kleit jätab Preponist väga sünge mulje, eriti arvestades seda, et tal on ka tumedad juuksed ja väga hele nahk. Prepon oleks võinud valida teist värvi kleidi.

Foto: SCANPIX
  • Felicity Jones

Kuigi Jonesi kleidi värv on väga stiilne ja ilus, on kleidi lõige veidike liiga lopsakas. Noore näitlejanna jaoks on see mõnevõrra aegunud ja igav lõige. Taolise lõikega kleit oleks paremini sobinud mõnele vanemale näitlejannale.

Foto: SCANPIX
  • Kerry Washington

Washingtoni kleit on esiteks veidra pikkusega, ta oleks võinud eelistada maani ulatuvat kleiti. Samuti tekitab küsimusi tema kingavalik, kuna kahevärvilised kingad ei sobi sugugi kleidiga kokku.

Foto: SCANPIX
  • Melissa McCarthy

On väga tervitatav, kui naine võtab eeskuju meestemoest, kuid antud juhul pole tegemist parima näitega. Lopsakad varrukad muudavad ülaosa suuremaks ja sädelev lips ning tumepunased lahtise ninaosaga kingad justkui karjuvad tähelepanu järele.

Foto: SCANPIX
  • Keira Knightley

Keira Knightley on tavaliselt väga stiilne, kuid antud kleidiga astus näitlejanna küll ämbrisse. Kleidi kroogitud ülaosa ja alumine ots jätavad mulje, et naine on inspiratsiooni leidnud sarjast «Väike maja preerias». Samuti arvatakse, et putukatel (vt liblikat) pole punasel vaibal kohta.

Foto: SCANPIX
  • Jennifer Lopez

Pole kahtlustki, et Jennifer Lopezil on väga hea figuur, kuid antud kleit ei mõju kuigi värskendavalt, kuna Lopez on ennegi eelistanud taolisi paljastavaid lõikeid. Ta oleks võinud valida mõne elegantsema kleidi, mis kataks rohkem ta keha.

Foto: AFP/SCANPIX
  • Tiziana Rocca

Selle kleidi juures tundub kõik valesti olevat.

Foto: Frederick M. Brown/AFP

Head lugejad, mida teie neist kleitidest arvate?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles