Viis asja, mida mehed võiksid menstruatsiooni kohta teada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes olevad mehed teavad hästi, et korra kuus vaevlevad naised kõhuvalu käes, nad on tavalisest veidike tujukamad ja tõenäoliselt keelduvad ka seksist. Pole midagi teha, naised on juba kord nii loodud. Ent mida võiksid mehed menstruatsioonist teada?

Elite Daily pani kirja viis asja, mida kõik kallimad ja abikaasad, aga ka vennad, isad ja meessoost parimad sõbrad võiksid kuupuhastuse kohta teada.

1. See tekitab väga ebamugava tunde

Kõhuvalu, peavalu, seljavalu – kuupuhastuse ajal võivad need kõik naist kimbutada ja muudavad enesetunde väga ebameeldivaks. Naised ei ürita sellest suurt numbrit teha, kuid kõige rohkem meeldiks neile sel ajal voodis end kerra tõmmata ja mõnda head filmi vaadata. Kuigi mehed võivad süüdistada hormoone, ütleksid naised ise, et nad on tujukamad ja emotsionaalsemad seetõttu, et neil on lihtsalt halb olla. Mehed, mõelge ise, mis tunne teil on, kui teid vaevab pohmell...

2. Sa ei saa verega kokku

Kuupuhastuse ajal ei pea pelgama naisega ühes voodis magamist või isegi temaga koos duši all käimist. Naine teab, mida ta teeb – ta on soetanud vajalikke vahendeid ja ta vahetab regulaarselt oma püksikuid. Naine teeb kõik endast oleneva, et mees (ja imekaunid, puhtad ja lõhnavad voodipesud) ei saaks verega kokku. 

3. Kuupuhastuse ajal ei ole seks välistatud

Paljud mehed pelgavad, et nad menstruatsiooni ajal võib seks naisele tavapärasest rohkem valu teha. Tegelikult see ei vasta tõele. Tavaliselt julgustavad mehed naisi igati voodis eksperimenteerima, aga kui on väike oht, et seks võib voodit veidike määrida, muutuvad mehed tagasihoidlikuks. Kui te mõlemad olete valmis selleks, et pärast seksi tuleb voodit võib-olla tavapärasest rohkem koristada, siis ei tasu seksi menstruatsiooni ajal karta. 

4. Seks teeb lausa head

Kas teadsid, et orgasmi saamine võib kiirendada kuupuhastust? Tänu orgasmile väljutab keha kiiremini «halva vere» ja tekitab rahuliku ning lõõgastunud tunde. Head mehed, kui siiani olete arvanud, et kuus vähemalt ühe nädala vältel ei tasu naisega seksist rääkida, siis peaksite ehk ümber mõtlema.

5. Sa ei pea seda olukorda lahendama

Naine on sellega harjunud. See «külaline» külastab teda iga kuu, ta elab selle üle. Kui naine peaks sel ajal natuke virisema, siis tahab ta lihtsalt, et keegi teda kallistaks ja talle kakaod või teed teeks. Naine ei oota sinult kaastunnet või seda, et sa jätad kõik oma asjad pooleli ja hoiad paar päeva tema kätt. Naine aga ootab seda, et sa oleksid mõistev ja hea. Üllata teda näiteks väikese šokolaadiga, kuupuhastuse ajal on see üks parimaid viise, kuidas tema tuju paremaks teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles