Arteri aastahoroskoop 2015: mida ennustavad tähed Veevalajale?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veevalaja
Veevalaja Foto: Anna Litvinova

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Aasta algab energiliselt – tahtejõudu on tublisti, sead endale kõrged sihid. Eelmise aasta edusammud kannustavad sind, ihkad veelgi võidukam olla. Paraku võib hiljem selguda, et hindasid end üle ja üritad võimatut. Kõik toimuv ei sõltu sinust, teiste inimeste tegevus ei pruugi su plaanidega haakuda.

Ole oma töös iseseisev. Alusta julgelt ettevõtmisi, mida oled suuteline omal jõul ka lõpuni viima, teiste abile ei tasu loota. Küll on aga kasu eelnevail aastail saadud õppetundidest ja vaeva nägemisest. Oled kogemuste võrra rikkam, seetõttu sujub töö kenasti ja stabiilselt. Töökohavahetusest sa vaevalt et praegu unistad.

Aasta esimene pool annab soodsaid võimalusi armuasjade arendamiseks. Oled seltskondlik, liigud üritustel, mis viivad kokku huvitavate inimestega. Suhted on kerged tekkima, kerge flirt areneb kiiresti lõõmavaks tundeks, mille tulemusel võid lausa abieluranda purjetada. Ka ammu kooselus Veevalaja võib oma suhte nüüd ametlikult vormistada.

Sõprussuhteid tuleb hoolega hoida. Ka kõige väiksem valetamine või kaaslase ärakasutamine toob usalduskriisi, oma rumalusest võid ilma jääda kellestki, kes on sind väga hoidnud. Küllap õpid aasta jooksul oma kaaslasigi paremini tundma, näed, kes jääb raskel hetkel su kõrvale ning kellel on julgust sinu kaitseks välja astuda.

Tervist tuleb hoolega hoida, organism on üsna õrn ja tundlik. Kui haigestud, jää koju taastuma, ära vea end tõbisena tööle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles