Arteri aastahoroskoop 2015: mida ennustavad tähed Kaljukitsele?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaljukits
Kaljukits Foto: Anna Litvinova

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Oled edasipüüdlik ja uuendusmeelne. Asjad on muutumises, suur osa detsembris sünnipäeva pidanud Kaljukitsedest saavad nüüd nautida oma eelmiste aastate tahtejõulise töö vilju. Tugevad pinged valitsevad nende Kaljukitsede elus, kes on sündinud jaanuari esimesel dekaadil. Just pingeliste olukordade kaudu saab aga toimuda totaalne muutumine. Vanast ja läbiproovitust kümne küünega kinni hoidmine on lubamatu. Sul tuleb teha valik, loobuda sellest, mis on oma aja ära elanud, et teha ruumi uutele võimalustele.

Väga palju sõltub sinust endast, see aga ei tähenda, et peaksid tegutsema üksi. Tee koostööd inimestega, kes on tõestanud oma usaldusväärsust ja tarkust. Tekib küllaga olukordi, kus vajad head nõu või lihtsalt võimalust ennast tühjaks rääkida. Ole ka ise sõprade jaoks alati olemas. Sama kehtib pereliikmete ja sugulaste kohta. Küllap tunned nendega läheduse suurenemist, ka on teil ühised eesmärgid. Perega seotud rahaasjad edenevad jõudsalt, võimalik on ühisvara soetamine aasta esimesel poolel.

Kui sul on kindel partner, pead hoolitsema selle eest, et suhe ei muutuks rutiiniks. Tööd on sul palju, ühist aega raske leida, kuid seda olulisem on veeta need hetked kvaliteetselt.

Sügis võib tuua suurepäraseid võimalusi laias ilmas reisimiseks ja harivate tutvuste loomiseks välismaalastega.

Tervis püsib hea, kui märkad pingutamisega piiri pidada. See kehtib ka sportimise kohta – kui liiale lähed, võid organismi liigselt kurnata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles