Arteri aastahoroskoop 2015: mida ennustavad tähed Neitsile?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähemärk Neitsi
Tähemärk Neitsi Foto: Anna Litvinova

Neitsi

23. august – 22. september

Aasta algab pigem aeglasemas tempos. Mõnes mõttes on see keeruline aeg – kohati tunned rahulolematust, aga ei oska olukorda parandada. Sa ei tea ise ka, mida tegelikult tahad. Vajad võimalust üksinda olemiseks ja oma mõtete selgeks mõtlemiseks. Ainult omaette mõtisklemisest aga ei piisa – saad oma mõtetest ja tunnetest paremini aru siis, kui neist räägid. Seega ära pelga usaldusväärsele inimesele südant puistata. Kuidagimoodi võivad sind mõjutada minevikus toimunud sündmused ja lapsepõlve läbielamised. Minevikuteemasid lahates on võimalik leida lahendusi praegu esile kerkivatele probleemidele. Õppida tasub ka teiste kogemustest. Lapsevanemana tuleb kindlasti vältida vigu, mida su vanemad tegid sinu kasvatamisel.

Aasta esimene pool on aeg, mil peaksid vaatama, kuidas oma võlad likvideerida – lõpeta pooleliolevad tööd, klaari ära arusaamatused. 11. augustist algab uus, aktiivsem periood. Näed nüüd selgemalt oma eesmärke, kasvab julgus ja enesekindlus. Küllap ütleb keegi autoriteetne isik julgustavaid sõnu, mis sind edasi püüdlema innustavad.

Partner ei pruugi sinuga samadest teemadest vaimustuda, seetõttu ei oska või ei taha ta sind toetada siis, kui sa seda vajad. Proovi oma soovidest rahulikult rääkida, hoidu solvumisest ja tänitamisest.

Tervis on üldjoontes hea, kevadväsimusest saad kõige paremini üle juhul, kui lubad endale mõnusa puhkusereisi päikselisse sihtkohta. Võimalikest haigustest saad juba eos jagu, kuna sul jätkub mõistust tervise halvenedes kohe arsti juurde tõtata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles