Arteri aastahoroskoop 2015: mida ennustavad tähed Lõvile?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõvi
Lõvi Foto: Anna Litvinova

Lõvi

23. juuli – 22. august

Augusti keskpaigani oled õnneplaneet Jupiteri erilises soosingus. Oled enesekindel ja julge, hea oleks alustada uljalt uusi ettevõtmisi. Saad oma tegevusvälja tunduvalt laiendada. Kui sul on selge arusaam oma eesmärkidest, suudad kaaslasi ja kõrgemal positsioonil olevaid isikuid veenda oma ideede õigsuses. Kerge on leida toetajaid ja neid, kes on valmis õhinal koostööd tegema. Oht on vaid selles, et kuna tunned end niigi hästi, ei viitsi sa suurt pingutada. Naudid tähelepanu ja populaarsust, nii aga võid soodsa aja pidutsemisele kulutada. Kasulikum oleks siiski panna alus edule – aasta esimesel poolel käima lükatud projektid tõotavad alates sügisest ka rikkalikult kasu tuua.

Kevade hakul võivad lõkkele lüüa armutunded, ent pikaajalise suhte arendamine pole sel aastal lihtne. Tõenäolisem on, et kohtad nii mõndagi säravat ja salapärast vastassoolist ja teed läbi mitu pööraselt romantilist, ent siiski lühikese kestusega armuseiklust. Kestvas suhtes Lõvid aga naudivad abieluõnne. Ka varem pingeid tekitanud erimeelsused saavad sel aastal vast lõplikult selgeks räägitud.

Energiatase on aasta läbi kõrge ja tervis püsib hea. Regulaarne sportimine on väga vajalik, et keha vormis hoida – sel aastal kipud kergemini kaalus juurde võtma. Hea-paremaga on raske piiri pidada, loodetavasti suudad end ikkagi distsiplineerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles