Arteri aastahoroskoop 2015: mida ennustavad tähed Vähile?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähemärk Vähk
Tähemärk Vähk Foto: Anna Litvinova

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sulle on tähtis kindlustunne, mida praegu seostad suuresti materiaalse heaoluga. Aasta kujuneb seetõttu eriti töiseks. Võimalik, et püüdled uue, tasuvama töökoha poole või asutad firma. Aeg ja energia kulub suuresti sellele, et töötada välja äriplaane, otsida koostööpartnereid ning käivitada uusi projekte. Jõudu on palju, jätkub ka püsivust ning tahtejõudu, rassid tublisti tööd murda. Ettevõtlikkus ja südikus tasub ära – suur osa su plaanidest õnnestub. Küllap teenid raha rohkem, kui igapäevavajaduste katmiseks kulub. Kasuta seda mõistlikult, ära raiska ilusate ja kallite, kuid mitte just eriti kasulike asjade soetamisele. Pea meeles, et äriasjus võib ette tulla ka ebaõnnestumisi. Tee tarku investeeringuid, vae neid eelnevalt põhjalikult ja küsi nõu asjatundjatelt.

Aasta teisel poolel võib tekkida soov või vajadus uusi teadmisi omandada. Olenemata vanusest võid sel sügisel taas (üli)õpilase rolli sisse elada. Kui sa just uut eriala omandada ei otsusta, kulub täienduskoolitus kindlasti marjaks ära, võimalik, et see leiab aset välisriigis. Sisemine uudishimu ja vajadus targemaks saada kannustab sind õppima ja reisima.

Suhete liinis ei tohiks suuri muudatusi ja vapustusi ette tulla. Kui sul on kindel partner, mõistab ta sind ja toetab su püüdlusi. Uusi tutvusi tekib palju, ent pigem mitte romantilises vallas.

Pead jälgima, et sa oma tervisele liiga ei teeks. Esineb perioode, mil kergesti väsid, ja siis tuleb endale kindlasti puhkust võimaldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles