Arteri aastahoroskoop 2015: mida ennustavad tähed Kaksikutele?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikud
Kaksikud Foto: Anna Litvinova

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Aasta algab kiires ja rahutus tempos. Võib tulla muudatusi ja üllatusi tööelus. Ära ürita nendele vastu seista, mine vooluga kaasa ja märka oma võimalusi. Ehkki kindlustunne lööb kõikuma, on muutlikest oludest mõndagi õppida. Sul tuleb täita mitmekülgseid ülesandeid, teha selliseidki asju, millega sul eelnev kogemus puudub. Õnneks oled õppimis- ja kohanemisvõimeline. Esimest korda tehes on iga asi raske, peagi aga saad eduelamuse osaliseks – mida samm edasi, seda kergem.

Võimalik, et töökollektiivi koosseisus tuleb muudatusi ja su kõrvalt lahkub keegi, kellelt oled palju tuge ja abi saanud. Pead mõistma, et ennekõike tuleb loota iseendale. Kui oled enesekindel ja vastutustundlik ning suhtud kaaslastesse eelarvamusteta, hakkab ka koostöö järjest paremini sujuma.

Reisimist ja ringisõitmist tuleb ette nii tööülesandeid täites kui ka isikliku eluga seoses. Eriti aasta teisel poolel vajavad su tähelepanu sugulased. Keegi, kellega pole ammu suhelnud – sugulane, lapsepõlvesõber või kunagine naaber – tuleb nüüd su ellu tagasi. Üllatuslikult avastad, et mõtlete sarnaselt, võid temalt ka väga häid nõuandeid saada. Tõenäoliselt tihenevad suhted õdede-vendadega, vanemaidki ei tohi unarusse jätta.

Armusuhete arendamiseks ei ole algav aasta parim. Ehkki pealiskaudne suhtlus edeneb ka võõraste inimestega hästi, on raske rääkida keerulistel, tundlikel teemadel.

Tervis peab hästi vastu juhul, kui oled mõõdukas. Ülepingutamine annab üsna kergesti tunda, eriti sügise hakul on oht endale ka viirushaigusi külge korjata. Palju kasu on sellest, kui viitsid tervisespordiga tegeleda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles