Arteri aastahoroskoop 2015: mida ennustavad tähed Jäärale?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäär
Jäär Foto: Anna Litvinova

Jäär

21. märts – 19. aprill

Elu on sinu jaoks jätkuvalt põnev seiklus. Sind valdab sisemine rahutus, mis kannustab aina uut avastama ning oma võimeid proovile panema. Eriti tugevalt mõjutab uuenduste ja üllatuste planeet Uraan neid Jäärasid, kel sünnipäev aprilli esimesel dekaadil. Kohaned uues olukorras kiiresti. Ent niipea, kui koduneda jõuad, hakkab sul tasapisi igav ning tekib tung uusi väljakutseid otsida.

Aasta esimesel poolel võib sind vallata vajadus oma tundeid loominguliselt väljendada. Töö sujub paremini juhul, kui on piisavalt otsustamis- ja tegutsemisvabadust. Sul on omad ideed ja arusaamad, millest tahad lähtuda. Teistele mulje jätmise nimel sa ei pinguta. Kuuleka alluva rollis on keerukas püsida, eriarvamusi on palju ja kui ülemus on jäik, varitseb suur konfliktioht. Aasta teisel poolel tegevusväli kitseneb. Pead pingutama, et täita ka ebameeldivaid ülesandeid. Hoia emotsioone kontrolli all, väldi konflikte. Kui oled kohusetundlik ja kannatlik, lähevad asjad pisitasa tõusvas joones.

Kui oled harmoonilises kooselus, sujub kõik kenasti selgi aastal. Ent kui suhe on pingeline, pead ise palju vaeva nägema, et probleemid ei võimenduks. Ära ole armsama suhtes liiga nõudlik, anna talle ruumi ja vabadust. Kahtlustamine ja armukadedus võib olla peamiseks tülitsemise põhjuseks.

Tervis püsib suurepärane, kui vaid suudad liialdustest hoiduda. Magusad ja rasvased road ning kanged joogid maitsevad küll hea, aga nendega tuleb piiri pidada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles