Lugejate meeldejäävamad komplimendid, vol 3

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Käimasoleva lugejamängu raames ootame teie kirju parimatest või halvimatest komplimentidest, mida olete saanud. Päris paljud lugejad on juba oma komplimente jaganud, seega avaldame need, mis on meile juba saadetud. Eks igaüks otsustab ise, kas tegemist on parimate või halvimate komplimentidega.

Mul oli vaja uusi teksasid. Läksin ühe Tallinna kaubanduskeskuse nimekasse teksapoodi, kus seisis lademes pükse. Nendes numbrites ei ole alati väga lihtne orienteeruda, seega palusin müüja abi. Lisasin juurde, et kui ta neid mudeleid ja suuruseid valib mulle, siis arvestagu, et ma kõige peenem just ei ole. Selle peale vastas müüja: «Ega ei ole jah...» Pükse ma sealt ei ostnud.

***

Oli vana-aastaõhtu, võtsin seda vastu enda hea sõbra kodus. Ka selle hea sõbra tüdruksõber oli samal peol. Tal oli seljas selline kollane, selga paljastav ja pigem kevadine kleit. See sobis talle väga kenasti ja südatalvel oli lausa lust näha mingisugust varieeruvust lisaks mustale ja valgele. Ma saan selle neiuga hästi läbi ja mõtlesin, et lähen teen talle kalli, teen ilusa komplimendi ja soovin head vana-aasta lõppu. Läksingi teda kallistama ja tahtsin talle kohe midagi ilusat öelda, aga selleks ajaks oli aju end välja lülitada jõudnud ja ainus asi, mis pähe tuli oli: «Sul on ilus selg.» Ma ei jõudnud seda lauset öelda, aju sekkus vahele: «Loll, mõtle midagi paremat välja, KÄHKU, ära nii küll ütle, see oleks imelik.» Ja täiesti ilma mõtlemata laususin: «Sul on nii suur selg.» Ta vaatas mulle otsa näoga, millest sai välja lugeda vaid tülgastust. Ka mu sõber, kes parasjagu külmkapi juures askeldas, kuulis seda lauset, pani joogi tagasi külmkappi, keeras end minu poole ja küsis tõsise näoga: «Mida *****?».

Õnneks on tegemist mu parimate sõpradega, nii et keegi ei solvunud (vist). Aga seda kleiti ma pole enam kahjuks näinud ja siiamaani heidetakse minu erinevates sõprusrinkondades nalja: «Ou, Tom, küll sul on täna suur selg!»

***

Üks kompliment mul ei lähe mul kunagi meelest. Olime suvel sõbrannaga rannas, ta silmitses mind ja ütles, et mul on nii ilus naiselik keha nagu jumalannal. Ilusa naisterahva ja veel oma parima sõbranna suust kõlasid need sõnad eriti hästi.

***

Põhikooli ajal, kui ma vastasin eesti keele tunnis kodust ülesannet valesti, ütles õpetaja: «Mõistus peaks pähe minema, mitte jalgadesse», vihjates sellega, et ma olen paks.

***

Töötan restoranis klienditeenindajana. Ühel päeval tuli punt ülemeelikuid noormehi sööma. Nad olid parasjagu ametis krevettide koorimisega, kui mina askeldasin nende laua juures. Üks noormeestest ei suutnud vaikida ning pidi mainima midagi minu silmade kohta, mis kõlas nii: «Issand, kui suured silmad sul on… nagu krevetil!» Esimese asjana ma kohkusin, ei suutnud mitte midagi vastata. Seejärel puhkesime kõik naerma.

***

Sõbranna lausus mulle: «Oleksid ilus tüdruk, kui su põsed nii paksud ei oleks.» Hindan ausust ning oleme endiselt väga head sõbrannad.

***

Vestlesime kallimaga juhilubade ja ID-kaardi piltidest. Partner soovis minu juhiluba näha, kuid ma ei tahtnud talle kõige hirmuäratavamat pilti endast näidata, väites, et olen seal kole. Selle peale, mõtlemata, mida järgnev lause võib mulle tähendada, ütles kallim: «Aga ma näen sind niikuinii kogu aeg!» Vaatasin talle suurte silmadega otsa, kuni ta lõpuks taipas, et oleks pidanud oma sõnu rohkem valima.

Kui soovid ka ise lugejamängust osa võtta, pane oma meeldejäävamad komplimendid teele ja võid võita kinopiletid. Loe lähemalt siit!

Copy
Tagasi üles