Mille poolest erinevad vallalised mehed suhtes olevatest meestest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakul pool on vallaline ja paremal suhtes olev mees.
Vasakul pool on vallaline ja paremal suhtes olev mees. Foto: Single v/s Taken! (facebook.com)

Mehed jagunevad laias laastus kaheks: need, kes on suhtes ja need, kes on vallalised. Vähemalt niimoodi jagas mehed kahte leeri huumorileht ScrollDoll ja koostas sel teemal vaimuka tabeli.

Esimene ja ilmselt kõige silmatorkavam asi, mille poolest erinevad vallalised ja suhtes olevad mehed, on see, kas mehel on habe, vuntsid või on ta põsed ja lõug siledad. Nimelt on täheldatud, et mehed langetavad oma näokarvade suhtes erinevad otsuseid sõltuvalt sellest, kas nad on suhtes või mitte.

Teise erinevusena tuuakse välja see, et vallalised mehed võtavad sotsiaalmeedias vastu rohkem sõbrakutseid kui suhtes olevad mehed. Vallaline mees võib oma sõbraks võtta ka naise, kellega ta ühe korra ülikoolis rääkis ja keda vaevu mäletab. Suhtes olev mees annab sellisele sõbrakutsele reeglina eitava vastuse.

Kolmas erinevus on see, et kui vallalise mehe telefonikõned kestavad reeglina paarkümmend sekundit, siis suhtes oleva mehe telefonikõned võivad olla lausa paari tunni pikkused.

Kui vallaline mees tähistab valentinipäeva kuuspakiga, mille ta rõõmsalt üksi ära tarbib, siis suhtes olev mees lööb valentinipäeval elegantselt šampanjaklaase kokku oma kallimaga.

Veel ühe olulise põhjusena tuuakse välja näiteks see, et kui vallalise mehe rahakott on reeglina raha täis, siis suhtes oleva mehe rahakott kipub pigem olema tühi.

Mehe suhtestaatus mõjutab sedagi, kuhu ta kinosaalis piletid valib. Kui vallalistel meestel pole üldiselt vahet, kus nad istuvad, siis suhtes olevad mehed eelistavad tavaliselt viimases reas olevaid istekohti.

Vaata kõiki võrdlusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles