Harjutused, mis teevad sinust parema voodikaaslase

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt lubasid paljud meist, et uuel aastal toitume tervislikumalt ja teeme rohkem trenni. Mõni on ehk suutnud oma lubadust ka pidada. Enamik treeninguid muudavad meie hormoone aktiivsemaks ja keha kaunimaks, leidub ka neid harjutusi, mis mõjuvad väga positiivselt meie voodielule.

Joogaharrastajad teavad, et mõni joogapoos on ka väga huvitav asend seksi ajal, aga enamik meist ei ole kahjuks niivõrd painduvad, seega tasub proovida midagi lihtsamat, soovitab YourTango.

Harjutused, mis tekitavad seksika enesetunde, on väga head, aga veelgi parem on see, kui trenni tegemine muudab sind voodis vastupidavamaks ja enesekindlamaks. Järgnevalt on välja toodud mõned harjutused, mis teevad sinust parema voodikaaslase.

  • Vaagnapõhjalihaste harjutused

Eksperdid soovitavad kõigil naistel regulaarselt treenida vaagnapõhjalihaseid (lihased, mis ümbritsevad tuppe ja kliitorit). Kegeli harjutuste tegemine mõjub voodielule kahtlemata hästi ja aitab kiiremini ka sünnitusest taastuda. 

  • Venitusharjutused alaseljale ja jalgadele

Paindlik selg ja jalad võimaldavad võtta asendeid, kus partner saab sinusse paremini ja sügavamalt siseneda. Istu maas, aseta üks jalg sirgelt ette ja teine kõverda põlvest ning lükka küljele. Painuta end jala suunas, ürita hoida selga võimalikult sirgena. Vaheta jalga. Kui need see harjutus ei paku sulle piisavalt venitust, pane mõlemad jalad sirgelt ette ja painuta end seejärel varvaste suunas.

  • Silla tegemine

Silda tehes peaksid jalad asetsema puusade laiuselt ja pepu ning selg tuleks maast lükata kandadele toetudes. Ürita selga võimalikult vähe kõverdada. Kui oled saavutanud maksimaalse asendi, pinguta oma tuharalihaseid. See harjutus muudab välimuse paremaks, venitab keha ja paneb su vastupidavuse proovile.

  • Kükid (nii nagu sumomaadlejad teevad)

Oled ilmselt telerist näinud, kuidas sumomaadlejad seisavad vastakuti, jalad harkis ja lasevad end põlvist alla? Sama harjutust võiksid sinagi proovida. «Sumokükk» venitab jalgu ja avab sind puusadest nii, et pärast on väga lihtne juba mistahes asendeid sisse võtta. Lisaks treenib see asend väga hästi ka peput.

  • Kõhutants

Kõhutantsu on harrastatud juba tuhandeid aastaid. See on hea viis kõhu ja puusade treenimiseks. Kõhutants ongi muide loodud selleks, et tähistada lopsakat naisekeha.

  • Toenglamang

Toenglamang on hea harjutus nii naistele kui meestele, aga seksi vaatenurgast on see eriti kasulik just meestele, kuna misjonäriasendis peab mees põhimõtteliselt samas poosis olema. Eksperdid soovitavad voodis siiski põlvedele toetuda, mitte varvastele, kuna see võib väga kurnavaks muutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles