Galerii: eesti-itaalia naisterõivaste brändi Lowi Vi kevadsuvine kollektsioon

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Värske naisterõivaste bränd Lowi Vi on välja tulnud uue kollektsiooniga. Lowi Vi kevadsuvine kollektsioon lahkab sotsiaalsete muutuste mõju ning arhitektoonikat.

2015. aasta kevadsuvine kollektsioon uurib ülesehituse ja loomise protsessi arhitektuuris ning kaasaegses kunstis ja selle mõju naisele. Tõstatatakse küsimus: mida tähendab konstrueerimine? Lammutamist, taastamist, taaskasutamist või ümbertöötlemist? Üritatakse leida vastus, kuidas kaasaegne naine tajub neid muudatusi. Kas need mõjutavad tema sisemist «mina» ja teda ümbritsevat ruumi?

Värske kollektsiooni keskpunktiks on kaasaegne naine ja tema hoiak, konstruktiivne lähenemine ühiskonna suhtes, tasakaal varem olnu, praeguse ja olla võiva vahel. Lowi Vi rõivad on mõeldud enesekindlale ja artikuleeritud naisele, kes hindab iseennast ning hoolib end ümbritsevast. Ta teadvustab, et inimene on oma valikute nägu ning tarbib sellest tulenevalt teadlikult, keskkonnasäästlikult, kohalikult ning naturaalselt. Ta oskab elu nautida ja pisiasju väärtustada.

Brändi loomingut iseloomustab puhas struktureeritud välisvorm, mille sees leiab rohkelt huvitavaid detaile erinevate materjalide ning lõigete näol. Tugevad kangad vastanduvad õrnade ning õhulistega, tuues sel moel esile kontrasti, mis esineb igas naises – ühtaegu tugev ja habras. Lõiked ning kangad on kujundatud mustriteks ja vormideks, mis ei hävita indiviidi unikaalsust.

Lowi Vi on kahe erineva kultuuri – põhjamaiselt karge ja minimalistliku Eesti ning temperamentse ning kirgliku Itaalia – sümbioos. Brändi loomingulise poole eest vastutavadki kaks disainerit – itaallanna Pamela ja eestlanna Anni. Lowi Vi on tegutsenud juba kaks hooaega ning nüüdseks välja andnud kolm kollektsiooni.

Kevadsuvine kollektsioon on alates veebruarist müügil Tallinnas moepoes ZERO° ning Roomas butiigis The Cousins Market.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles