Märke, et oled leidnud enda jaoks õige mehe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised kohtavad sageli mehi, kellest võiks neile saada ideaalne kaaslane, kuid miski paneb õrnema soo esindajaid kahtlema ja nad küsivad endalt: «Kas see on tõeline armastus? Kas tema on tõesti minu ideaalne kallim?»

Kui sul on juba olnud suhteid, siis ilmselt suudad sa ka valetajaid ja teesklejaid ära tunda. Võib-olla on su endiste kallimate nimekiri niivõrd kirju, et sinust on lausa saanud suhete teemal ekspert. Kui sinu teele peaks nüüd sattuma mõni uus mees, suudad ilmselt kerge vaevaga kindlaks teha, kas temast võiks sulle saada hea partner või mitte... või ei suuda? YourTango pani kirja mõned märgid, mis näitavad, et oled leidnud õige kaaslase.

1. Kas ta tekitab sinus erilise tunde? Kas tunned, et sind armastatakse ja hinnatakse?

Kui ta avab sulle ukse, ostab sulle vajalikke asju, toetab sinu tegemisi ja helistab sulle õhtul hilja, et head und soovida, siis võid kindel olla, et sa tõesti meeldid talle ja ta ei näe sinus ainult seksobjekti.

2. Kuidas ta käitub, kui ta on sinu peale pahane?

Tõelised mehed tülitsevad ausalt. Kas tülitsemine ajab meest ropendama? On suur vahe sees, kas mees ütleb sulle, et sa käitud kui viimane mõrd või nimetab sind mõrraks. Samuti on vahe selles, kas mees lihtsalt ropendab vaidlemise ajal või on need roppused suunatud konkreetselt sinu pihta. Muide, tülitsemisega tasuks ettevaatlik olla: kui te vaidlete rohkem kui armatsete, siis liigub teie suhe probleemide suunas.

3. Kas ta mõtleb sinust?

Meeste puhul ütlevad teod sageli rohkem kui sõnad. Kui mees mõtleb sinule, siis ta saadab sulle sõnumeid, helistab või annab endast muul moel märku. Ta julgeb sulle avameelselt öelda, mis talle sinu juures meeldib. 

Kuigi suhe võib aja jooksul muutuda, jääb suhte tuum endiseks. Kui ta viib sind jätkuvalt kinno, õhtusöögile ja saadab sulle keset tööpäeva lõbusaid e-kirju, siis võid üsna muretu olla. Aga kui te ei suuda enam koos naerda ega liigu ühise eesmärgi suunas, siis tasuks muret tunda. Mida rohkem ta end suhtest välja rebib, seda enam on põhjust muretsemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles