Neli asja, mida ei tasu kallimale öelda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tugev suhe tugineb usaldusel, armastusel, aususel ja heal suhtlusel, ent see ei tähenda, et peaksid kallimaga kogu aeg aus ja avameelne olema. 

Suhteekspert Christie Hartman annab nõu, milliseid asju ei tasuks kallimale öelda, kirjutab womenshealthmag.com.

1. Voodipartnerite arv

Enamik mehi ei hooli sellest, kui naisel on eelnevalt olnud voodipartnereid, aga nad ei taha siiski täpselt teada, kui palju neid on olnud. «Numbrid ja nimed muudavad mineviku väga reaalseks,» sõnas Hartman. Kui minevik tundub olevat aga liiga reaalne, siis on kergem sellesse takerduda ja see loob tulevikus palju ebavajalikke probleeme ning draamat.

2. Sinu eksi head omadused

Oletame, et mängid oma kallimaga tennist ja mainid jutu sees, et su eks oli imehea tennisemängija ning temast sai professionaalne sportlane. Pole kahtlustki, et see muudab su praeguse kallima ebakindlaks ja ta hakkab võrdlema end su eksiga, keda ta võib-olla pole kordagi näinudki. «Kui su eks oli parem voodipartner, pikem, tugevam, suurem, targem, rikkam või muul moel praegusest kallimast erinev, ei tasuks seda jutuks võtta,» ütles Hartman. Kuigi su praegune kallim võib olla väga enesekindel, mõjuvad sellised võrdlused talle negatiivselt. Hartman lausus, et mainida võib eksi negatiivseid omadusi, kuid positiivsed küljed tasuks jätta saladuseks. Negatiivsetest asjadest tasuks rääkida napisõnaliselt ja veidike, muidu jääb sinust halb mulje.

3. Et kallim ei meeldi sinu lähedastele

Võib-olla ei meeldi su vanematele see, et su silmarõõmul on suured tätoveeringud. Võib-olla häirib su sõbrannasid asjaolu, et mees on kaks korda juba abielus olnud. Võib-olla on asi selles, et perekondlikel üritustel kipub ta vaikima. Pole vahet, mis põhjusel mees su lähedastele ei meeldi, ära maini seda temale. Hartmani sõnul teeb see kõigile vaid haiget ja lööb inimeste vahele kiilu. Hoia seda infot endale ja ürita oma lähedastele rääkida mehe headest külgedest. Või kui suudad, ära tee nende arvamusest väljagi. Ta on sinu kallim, mitte nende oma ja lõpuks oled sina see, kes otsustab.

4. Kuidas sina ja eks koos aega veetsite

Kas teil oli kombeks laupäeva hommikul koos voodis lehti lugeda? Kas eks valmistas sulle tavaliselt hommikusööki? Kas käisite reede õhtul tavaliselt õhtust söömas ja kinos? Ära räägi neist asjadest oma praegusele kallimale, kuna see võib temas tekitada tunde, et eelmine suhe oli sinu jaoks tähtsam. Räägi oma minevikust pigem üldiselt ja ära maini seda kuigi tihti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles