Kuus märki, et sa pole veel suhteks valmis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud meist keskenduvad õige partneri leidmisele, kuid me unustame ära, et tegelikult ei pruugi me ise üldse suhteks valmis olla. Inimesed arvavad, et nad saavad aru, kui suhe pole nende jaoks, kuid alati pole seda niivõrd kerge tajuda. 

Vahel otsime me lihtsalt kedagi, kellega oma elu jagada ja kellega rääkida, kuid seda ei tasuks segi ajada armusuhte ihkamisega. YourTango pani kirja kuus märki, mis näitavad, et sa pole veel suhteks valmis.

1. Sind tõmbab valede inimeste poole

Oled mitmel korral taibanud, et inimene, kelle poole sind justkui magnetiga tõmbab, ei ole see, kellega peaksid tegelikult koos olema. Võib-olla on sind isegi hoiatatud, et tegemist on naistemehe või luuseriga, kuid see ei takista sind. Peagi taipad, et oled teinud suure vea.

2. Oled õnnelik vaid siis, kui sul on «keegi»

Kui sind kutsutakse mõnele üritusele ja sul pole kaaslast, siis tõenäoliselt leiad mingi ettekäände, miks sa minna ei saa. See pole kunagi hea põhjus, miks suhtesse astuda. Kõigepealt pead õppima, kuidas iseendaga õnnelik olla. 

Mõned naised tunnevad, et peavad partnerit «parandama», see tähendab aga juba alguses draamat. Nad leiavad oma ellu inimese, kel jääb nii mõnestki asjast vajaka ja nad suunavad kogu oma energia selle inimese päästmisele. Terapeudiks olemine ei ole sama, mis tüdruksõbraks olemine. 

Veel üks võimalus on see, et otsid kedagi, kes päästaks hoopis sind. Kui räägid pidevalt sellest, kui keeruline on su elu, tuleks see korda saada enne, kui hakkad tõelist suhet taga ajama. Kui sa ise oled «katki», siis tõmbad ligi sarnaste probleemidega inimesi, kuid see ei mõju kellelegi hästi.

3. Arvad, et suhe muudaks sind täielikuks

Kuigi see kõlab filmides või raamatutes väga hästi, on reaalsuses asjad veidike teisiti. Sa ei peaks otsima kedagi, kes peaks sind terviklikuks muutma. Sa peaksid otsima hoopis partnerit, kes aitaks sul areneda ja elus edasi liikuda. 

4. Pühendad armastuse otsimisele nii palju aega, et unustad oma elu nautida

Tõepoolest, selleks, et õiget partnerit leida, tuleb väljas käia ja inimestega suhelda, aga ära arva iga kord kodust välja astudes, et «nüüd algab jaht».

5. Mineviku «pagas» hoiab sind tagasi

Sa pole oma eelmise suhtega veel täielikult hüvasti jätnud. Kui sa seda ei tee, siis on kõik su tulevased suhted pelgalt üleminekusuhted. Ära arva, et uus kallim viib su mõtted eksi ja endise suhte juurest eemale.

6. Tunned, et sa ei saa olla sina ise

Pole mõtet nahast välja pugeda, et olla selline inimene, kes kõigile teistele meeldiks. Muretse parem selle pärast, kas sinu potentsiaalsed partnerid on sellised inimesed, kes sulle meeldivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles