Lugejate meeldejäävamad komplimendid, vol 1

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Käimasoleva lugejamängu raames ootame teie kirju parimatest või halvimatest komplimentidest, mida olete saanud. Päris paljud lugejad on juba oma komplimente jaganud, seega avaldame need, mis on meile juba saadetud. Eks iga lugeja otsustab ise, kas tegemist on parimate või halvimate komplimentidega.

Mu abikaasa töötab Tartus ehitusplatsil. Täna saadetud sõnum on küll lihtne, aga nii üdini armas ja südamlik: «Mõeldes sinule hakkab soojem isegi käreda pakasega.»

***

Kompliment 28aastasele naisele: «Kas värvisid oma juuksed halliks või läksid ise?» (Juuksed on blondid, mitte hallid)

***

Poolteist aastat tagasi minu pulmas kutsus mehe sõber mind tantsule. Olles paar minutit keerutanud ütles ta mulle: «Sa ei oska ikka kohe üldse tantsida!» No vau...

***

Ühe korra lahutatud, hetkel vallaline mees esmakordselt mind nähes: «Tead, sa näed täpselt mu teise abikaasa moodi välja. Naeratus ja kogu olemine.» Saame siiani väga hästi läbi, tükk aega naersime selle komplimendi üle ja kutsusime üksteist abikaasadeks.

***

Tähistasime tööl naistepäeva ning mehed olid meid üllatanud lillede ja kaetud lauaga. Naiste jaoks oli laual ka imehea küpsisetort. Võtsin tüki torti ning sellepeale ütles naiste seast üks hääl: «Sa oled nii suur, sa võid võtta lausa kaks tükki.» Ma tean isegi, et pikkuselt olen ma üle keskmise, kuid ma ei ole paks. Sellist komplimenti ei osanud ma küll oodata. Lohutasin end sellega, et naisterahvas, kes seda mulle ütles, ei osanud ehk end õigesti väljendada. 

Tagantjärele mõeldes oli see isegi naljakas, kuid sellist komplimenti ei taha küll ükski naine kuulda, olgu ta siis nii suur kui väike, paks või peenike.

***

Paar aastat tagasi, kui tegelesin veel aktiivselt jooksmise kui harrastuspordiga, tuli ühel päeval mu juurde minust 10-15 aastat vanem naiskolleeg ning sõnas: «Kuule, sa oled nende jooksmistega suurepärase vormi saavutanud!» Naiselt naisele selline tähelepanek... Super!

***

Mu sõbranna töötab baaris ja näeb imeilus välja ning teeb alati super müügitööd, seega nii mõnigi kord on talle häid komplimente tehtud. Ühel õhtul suutis ta kaks autoga noormeest, kes algul tulid ainult sööma ja vett jooma, baarileti äärde meelitada ja neile kallemaid kokteile teha. Lõpuks üks mees ütles: «Nii head müügitööd pole ma veel varem näinud, sa müüksid ilmselt mungale kondoomi ka maha!»

***

Mul oli kunagi üks austaja, kes aga ühel hetkel hakkas endas kahtlema ega suutnud valida kahe heinakuhja vahel. Tegime suhtes pausi. Nägime alles mitme kuu möödudes ja õhk särises külgetõmbest. Oli suvine aeg, meil kummalgi olid puhkused selja taga - olime puhanud, päevitunud ja heas tujus, nagu ikka kenad inimesed sulnil suveajal. Ta nägi oma päevitunud nahas, puhanud ja rahuloleva olekuga tõesti hea välja ja ma tahtsin teda julgustada. Nõnda ma siis ütlesingi: «Sa näed hea välja!»

Seepeale, ikka veel mitte suutes otsustada, kas jätkata sealt, kus pooleli jäi või ei, vastas ta rahulolevalt naeratades: «Ega sul ka midagi viga ole!» Mul ei olnud naljakas. Tundsin, nagu mind oleks sopaga üle valatud. Eesti mehe kompliment!

***

Firma suvepäevadel ütles üks alkoholist julgust saanud kolleeg mulle tantsimise ajal: «Tead, sa oleksid palju ilusam ja seksikam, kui sa koosolekutel oma suud vähem lahti teeksid. Sa meeldiksid siis mulle rohkem.» Selle tantsu tantsisin viisakusest lõpuni, aga sellega meie suhtlus ka piirdus.

***

Olen eluaeg olnud hästi saleda kehaehitusega. Sattudes kontoritööle, hakkas kaal vaikselt tõusma ning jõudsin peaaegu normkaalu piiridesse. Kuna seni olid kõik alati imestanud, et «oi, kui kõhn sa oled!» ja eks mulle meeldis ka olla veidi peenem, siis üks töökaaslane suutis ikka mu kaalutõusu märgata. Ta hüüdis üle tehase (kus on umbes paarsada töötajat): «Nii hea on näha, et sina ka ikka kaalus juurde võtad!»

Kui soovid ka ise lugejamängust osa võtta, pane oma meeldejäävamad komplimendid teele ja võid võita kinopiletid. Loe lähemalt siit!

Copy
Tagasi üles