Kuus märki, et oled mehe arvates liiga klammerduv

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esimene kohting läks teil hästi. Teine oli veel parem. Tundub, et asjad liiguvad muudkui ülesmäge, seega astud enda arvates järgmised loogilised sammud: märgid Facebookis, et oled suhtes, planeerid romantilisi kohtinguid ja palud mehel jalgpalli vaatamise asemel tulla su vanematega kohtuma.

Kas see läheb üle piiri? Tegelikult küll. Sa pead end veidike tagasi hoidma. Edukas suhe peaks sarnanema rohkem aeglase rütmiga tantsule kui agressiivsele pallimängule: kui sa heidad end mehele kaela, võid ta kergesti ära hirmutada. Kui sa aga oled valmis aeglaselt edasi liikuma, siis suureneb tõenäosus, et mees järgneb sulle, kirjutab Women's Health Magazine.

Kui sa oled liiga klammerduv, siis võtab mees automaatselt sisse kaitsepositsiooni. Kui sa pole kindel, kas ka sinu näol võib tegemist olla klammerduva naisega, siis järgnevalt on välja toodud kuus märki, mis aitavad seda kindlaks teha.

  • Normaalne: unustad oma püksikud mehe juurde.
  • Klammerduv: jätad oma hambaharja tema juurde.

Strateegiliselt oma pitsiliste püksikute mehe juurde unustamine on seksikas viis, kuidas mehele öelda, et ta peaks teie kirglikku ööd veel kaua meeles. Oma hambaharja tema vannituppa jätmine näitab aga seda, et sinu jaoks polnud kindlasti tegemist ühe- või isegi kaheöösuhtega. Kui jääd regulaarselt mehe korterisse ööseks ja sul oleks mugavam hambahari sinna jätta, räägi temaga sellest. Anna mehele võimalus arvamust avaldada, sel viisil ei jää talle muljet, et sa surud end peale.

  • Normaalne: mõistad, miks mees ei salli oma eksi.
  • Klammerduv: väljendad kirglikult viha mehe naiskolleegide suhtes.

Mees ei salli oma eksi? Olgu, siis on ka sinul õigus seda naist taga kiruda. Aga kui mees saab hästi läbi mõne rinnaka kolleegiga, kes kannab miniseelikuid ja kõrgeid kingi, siis sa peaksid seda lihtsalt aktsepteerima. Kolleegidevaheline suhe ei tohiks tekitada probleeme, kui sa usaldad oma meest. Kui see tekitab sinus aga ebakindlust, räägi mehega. Ütle näiteks, et mehe kolleegi ilus välimus muudab sind ebakindlaks (see on kordades parem kui «See Anna su kontorist tundub olevat täielik mõrd.»). Armukadedus on klammerdumise üks inetumaid vorme ja kui lased sel end üle võtta, võib see teie suhte hävitada.

  • Normaalne: annad sõbrannale korvi, kuna olete juba mehega omad plaanid teinud.
  • Klammerduv: annad oma sõpradele iga kord korvi, kui mees pakub välja, et võiksite midagi teha.

Tead, mis on eriti seksikas? Iseseisvus. Kui su mees pole just kontrollifriik, siis ta tahab, et sa elaksid oma elu. On täiesti normaalne, et mõnikord on sul teised plaanid. See on lausa väga hea. Kui mees pakub välja midagi, mis sulle ei meeldi, ära tee tema plaane maha, vaid paku omalt poolt midagi paremat välja. Samas pea meeles, et see pole ka normaalne, kui sa iga kord tema plaane muudad või teeskled, et sul on kiire.

  • Normaalne: lahkud baarist varakult ja ütled mehele, et ta sulle homme helistaks.
  • Klammerduv: jääd baari, kuid oled pahas tujus, kuna mees pole veel valmis lahkuma.

Kui sul on igav, oled väsinud või pead hommikul varakult ärkama, tee mehele musi ja lahku. Selles pole midagi imelikku. Palju hullem on see, kui jääd baari, istud vaikselt nurgas ja mossitad, kuna mees ei tee seda, mida sina tahad. See rikub nii sinu kui tema õhtu.

  • Normaalne: saadad talle sõnumi, kui ta on jäänud 10 minutit hiljaks.
  • Klammerduv: saadad talle sõnumi iga kord, kui sul on igav.

Ja sõnumi sisu pole muud kui «mis teed?» Sellised sõnumid lausa karjuvad mehele näkku: «Mul on nüüd ja kohe vaja tähelepanu!» Kui mõtled temale, ole otsekohene: «Mõtlen sinule. Loodetavasti oli sul hea päev.» Sel viisil ei suru sa talle peale vestlust, mille jaoks mehel ei pruugi aega olla.

  • Normaalne: helistad talle, kui ta on paariks päevaks linnast välja sõitnud.
  • Klammerduv: helistad talle, kui ta on õhtul paariks tunniks sõpradega välja läinud.

Sind huvitab, millega mees tegeleb? Küsi seda temalt järgmine kord, kui kohtute, vastasel juhul võib su kärsitus jätta klammerduva mulje. Sõnumid stiilis «kas teil on lõbus?» või «mis te ka teete?» on parimal juhul tüütud ja halvimal juhul kahtlased. Mehele meeldiks see, et kui te pole koos, teed ka sina asju, mis pakuvad sulle rõõmu, mitte ei oota telefoni juures tema kõnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles