Toidublogi: kergem keedus suitsukalast

, Nami-Nami
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsukalasupp Cullen skink.
Suitsukalasupp Cullen skink. Foto: Pille Petersoo

Pärast pidusööke võiks kõhule supiga puhkust anda. Nami-Nami toiduportaali perenaine Pille Petersoo soovitab šotlaste suitsukalasuppi.

Šoti köögis on mitmeid populaarseid suppe. Cock-a-leekie on maitseküllane kana-porrusupp mustade ploomidega, millele mõnikord lisatakse peotäis riisi või odrakruupe. Scotch broth on lambalihasupp kruupide ning juurviljadega, ideaalne talveõhturoog. Cullen skink on suitsukalasupp, mida peetakse vähemalt Briti saarte parimaks kalasupiks – ja selle retsepti tahangi teiega jagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles