Otsid kallimat? Praegu on selleks kõige soodsam aeg

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled juba mõnda aega uuendanud oma profiili tutvumisportaalis lootes, et see toob sinu ellu palju uusi tutvusi ja loodetavasti ka armastuse? Kui sul pole siiani näkanud, siis su õnn võib lähiajal pöörduda.

Nimelt on maailma kõige populaarsem tutvumisportaal Match.com teinud kindlaks, et kõige tihedam aeg, mil inimesed nende veebilehel end registreerivad ja kallimat otsivad, saab alguse jõulude paiku ja lõpeb 14. veebruaril, kirjutab Shape.com.

Selle perioodi vältel liitub tutvumisportaaliga Match.com tavapärasest 30 protsenti rohkem inimesi. 

Tavaliselt kulub meestel kümme ja naistel kaheksa nädalat, et tutvumislehelt omale õige kaaslane leida. Jaanuarikuus on aga nii meeste kui naiste näitajad paremad, kuna õige kaaslase leidmise tõenäosus on aasta esimese kuu jooksul 15 protsenti kõrgem kui ülejäänud ajal.

Ka teised suured tutvumisportaalid on täheldanud, et jõuludest veebruari keskpaigani on kasutajaid rohkem ja inimesed on aktiivsemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles