Monika Kuzmina: uuel aastal ole parem kui varem!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Kuzmina
Monika Kuzmina Foto: Riina Vaikmaa

Meis kõigis on sügaval sisimas peidus soov olla parem. Isegi kui me seda hästi varjame, siis ta on olemas. Seega, uue aasta alguse puhul tuleks esimese asjana soovida enesega rahu sõlmimist. Enese sisse ausalt vaatamine ja selle sisemusega sõbraks saamine võiks olla meie kõigi selle aasta eesmärk. Eesmärk number üks. 

Me ei saa olla keegi teine, kui väga me seda ka tahaks. Seega, kõige muu saavutamine tuleb alles peale iseendaks olemist - päriselt mina ise olemist.

Uuel aastal ole parem kui varem

Otsusta ära, millised omadused on sinu tugevaimad küljed ning kuidas neid veel enam arendada. Ära jäta ka tähelepanuta oma nõrkusi, tee plaan nendest lahti saamiseks või vähendamiseks. Rakenda oma parimad omadused enese kasuks ja teiste hüvanguks kodus, tööl, sõpradega aega veetes või puhates.

Uuel aastal tee rohkem kui varem

Võta endale eesmärgiks teha sel aastal oma paremaks eluks rohkem kui varem. Toitu veelgi tervislikumalt, mine trenni, treeni rohkem kui oled seni treeninud. Tee nimekiri raamatutest, mida sel aastal soovid läbi lugeda, tee nimekiri pikem kui varem. Otsusta ära, mitmel kursusel või koolitusel soovid sel aastal käia ja mida endas rohkem arendada. Tee nimekiri oskustest, mille täiendamist vajaksid. Et su elu saaks ikka parem.

Uuel aastal täna rohkem kui varem

Imed juhtuvad siis, kui oleme tänulikud. Ole sel aastal tänulikum kui kunagi varem. Kui sulle tehakse head, tee mitu head tegu vastu. Täna vanemaid, et nad on sind siia ilma toonud, täna perekonda ja sõpru, et nad on sinu kõrval olnud. Täna ülemust ja töökaaslasi. Täna ennast ja elu, sest sa elad. Täna kõiki kõige eest ja usu, sinu elus hakkavad suhtuma imed. Elu naeratab meile, kui meie oskame elule naeratada. Elu on meie vastu helde, kui me ise oleme helded, kui oleme tänulikud.

Uuel aastal! Võta ette midagi täiesti uut, määra selged eesmärgid, loe palju, hüppa rõõmust, reisi, otsusta olla palju parem, kallista rohkem, ole siiras ja avatud, küsi inimeste käest, kuidas neil päriselt läheb, hooli rohkem, näita armastust välja, ole sina ise, ole julge, armasta kogu südamest, hinga sügavamalt, vali parem toit, arenda ennast, naera südamest, käi looduses, veeda rohkem aega perega, tee lapsikusi, kiida rohkem, premeeri ennast, täna rohkem ja ära unusta - elu on elamist väärt!

Head uut aastat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles