2015. aasta horoskoop: Kaljukits

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaljukits
Kaljukits Foto: Repro

2015. aastal hindad varasemast rohkem õiglast mängu ja tasakaalukust. Oled valmis selle nimel paljuks. Kus näed viga ja abipalumist, lööd oma käed külge. Muutud oma kogukonna jaoks mõnes mõttes tasakaalupunktiks, mille ümber nii mõndagi keerleb. Mida õiglasemaks jääd, seda vähem tõmbad probleeme ligi. Arvesta, et mitte kõik ei mõtle ja tunne sellisel viisil nagu sina. Kui mingi asi ärritab, võid aegajalt olla üsna lühikese süütenööriga. Enda käitumise vaagimine annab seda viga parandada.

KARJÄÄR

Karjääri vallas tegutse parem kohe, sest hiljem võib liiga hilja olla. Seda eriti siis kui sulle pakutakse lausa kandikul seda, mis sind huvitab. Juba eelmisel aastal jäid kellelegi oma kastist välja arusaamadega silma ning sa jätkad nendega ka sel aastal.Võimalik, et viid kokku 21. sajandi ja antiikaja arusaamad ja sellest sünnib täiesti uus kontseptsioon. Ara vaimu liigselt ära kurna.

SUHTED

See, mis vastu on pidanud, peab vastu ka 2015. aastal. Tegeled suhtega, mis sinu energiat on kurnanud. Kui sa selle isikuga ei saa silmast silma vestelda, siis teed seda oma mõtetes. Ka see aitab pinget vähendada. Ettevaatlikkus on omal kohal kui pead suhtlema vinguvate, kriitiliste ja endast liiga heal arvamusel olevate isikutega. Sulle kõige tähtsam suhe kulgeb nii nagu sa seda vaimusilmas ette kujutasid.

RAHA

Tasu ei pea tulema vaid raske töö abil. Näed võimalusi oma töötaaka vähendada ja ikkagi võidukas olla. Võimalik, et saad päranduse, mille pead läbi sorteerima ja töötama, kuna seas on ka kultuuriväärtusi. Eelarve koostamisel tasuks arvesse võtta ka ootamatuid kulutusi, sest aasta jooksul võib paar korda tulle ette juhuseid, kus pead suurema summa välja käima.

TERVIS

Jätkad vanade harjunud treenimisviisidega, millesse lisad uusi nüansse. Kui su liikumist piiratakse, tuleb sul hakata enda eest seisma. Paned suurt rõhku vaimsele arengule ning loed vaimset kirjandust. Hakkad enam kontrollima, millised on sinu mõtted ja tunded, sest need mõjutavad otseselt tervist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles