2015. aasta horoskoop: Ambur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambur
Ambur Foto: Repro

2015. aasta pakub õnnelikke juhuseid, mis tunduvad lausa muinasjutulistena. Varasemad raskused on nagu hane selga vesi ning nüüdseks kadunud. Märkad, et mingi asi on hakanud korduma. Sind huvitab, kas oled selle ise põhjustanud või keegi teine. Rahalises küsimuses anna endale aega atra seada. Silmapiirile ilmuvad uued eraelulised ja tööalased ambitsioonid. Pööra rohkem tähelepanu kommunikatsioonile ning sõnade taga peituvale. Mingi spirituaalne uskumus võib sind jalust rabada.

KARJÄÄR

2015 pakub võimalusi nii karjääri avardamiseks kui uute alade vallutamiseks. Oled paar viimast aastat rabelenud ning nüüd tulevad töö viljad nähtavale. Tead varasemast paremini, milline on su maine ja väärtus. Kui oled karjäärialaselt midagi kartnud, siis pead sellega nüüd silmitsi seisma. Julgus on pool võitu ning oma seisukohtade selgitamine kaotab ka hirmu.

SUHTED

2015 võivad nii partner, lapsed kui ka teised lähedased aegajalt välja tulla ideedega, mis ei paku sulle midagi. Sa ei pruugi tahta end segada nende plaanidesse. Koduseinte vaheliste pingete maandamiseks tegeled spordi ja sõprade seltsis viibimisega. Võimalik, et keegi kolleegidest pakub õigel ajal tuge. Aasta teises pooles hakkavad kodused rahunema ja kõik loksub paika. Oled varemgi katsetanud reisimise sidumist armusuhte turgutamisega ning teed seda ka nüüd.

RAHA

Rahaline seis ei ole sul veel kunagi nii hea olnud kui nüüd. Oled end aastatega tõendanud ja näitad veelkord, milleks sa tegelikult võimeline oled. Samas ei seo sa end projektidega kunagi raha pärast, vaid neis peab olema ka sinu jaoks huvitav ja arendav moment. Nii tööalaselt kui rahaliselt lood esmalt mõtetes uue maailma, mis hiljem hakkab realiseeruma tegelikus elus.

TERVIS

Kui oled end treenimisega üle pingutanud, anna aega taastuda. Pead muutma mõningaid sisseharjunud mustreid, sest need takistavad elu nautimast. Kui pühid need minema, tekib elus vaakum, mis võimaldab hakata tegelema ka tervise plaanis uue ja huvitavaga. Ette võib tulla väsimusperioode, kuid need on kergelt ületatavad. Hoia väljas olles pea ja jalad soojas ning karasta end jaheda veega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles