2015. aasta horoskoop: Vähk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähk
Vähk Foto: Repro

Vähid on 2015. aastal varasemast julgemad oma tõe väljendamisel. Tundlikust kestast välja tulnuna näed elu uuel viisil. Sinu uus olemus ja olek tekitab nii vaimustust kui ka vastuolusid. Tead, et kõik, mis ei tapa teeb tugevamaks. See on ka selle aasta motoks. Kuna aasta jooksul liigub kaksikutes nii Marss kui Neptuun tuleks sõnakasutus kontrolli alla võtta. Mitte kõik ei talu otsekohesust ja avameelsust. Arusaamad elust ja toimuvast kujunevad ümber vastavalt sinu sees toimuvale. Püüa vabaneda kompleksidest, mis on suureks takistuseks.

KARJÄÄR

Sinu uue mina tingimustes ei ole karjäärialaselt midagi võimatut. Püüa vältida rutiini langemist ja astu samme, milles kindel oled. Otsekohesus ja ausus tasub end mitmel korral ära. Oled valmis taluma kriitikanooli kui kõik ei ole läinud sinu loodud plaani järgi. Tähtis on ka see, millised kaaslased sind ümbritsevad. Saad võimaluse end täiendada ning uusi teadmisi koguda just siis kui sa seda kõige rohkem himustad. Uus informatsioon ja oskused viivad sind karjäärialaselt edasi.

SUHTED

2015. aastal võid kogeda selliseid suhteid ja suhtlusviise, mille kohta sul varem kogemus puudus. Nii mõnigi kord tunned end nagu filmi- või lavategelasena, kes on loobunud kätteõpitud tekstist ja räägib spontaanselt. Pikaajalisse suhtesse võib sinu spontaansus mõra lüüa, kuid see võib ka tugevneda. Need, kes sind vajavad, saavad su õigel ajal kätte. Mingi kõrgem jõud hoiab aga nende eest, kes püüavad su eraelus kaost tekitada. Hellita end ja oma partnerit õigel momendil.

RAHA

Rahakõlina kuulmine paneb sinu silmad särama. Mis puudutab rahalisis võite, siis neid ei ole 2015. aastal just vähe. Saad teada nii mõndagi rahamaailma telgitaguse kohta, mis võib jahmatada. Kui oled investeerinud, siis see investeering ei pruugi sulle loodetut anda, kuid midagi saad siiski. Kui tegeled sellega, mida sa armastad, siis on su unistuse sissetulek tagatud. Aasta teises pooles aga märkad paremini, kes su kõrval on finantsilises mõttes šarlatanid. See märkamine aitab sul oma vara kaitsta.

TERVIS

Liigsest kaitseasendist loobumine muudab tervisliku seisundi kõikuvaks. Aasta alguses võid veel kaasa vedada eelmisest aastast pärit psühholoogilisi probleeme. Need kurnavad nii vaimu kui keha. Kui oled vaimsele teele asunud, siis mediteerimispausid aitavad nii vaimset kui kehalist pinget maandada. Otsid välja vanad äraproovitud haigust peletavate jookide retseptid ja katsetad nii mõndagi. Jagad tervisesoovitusi ka oma tutvuskonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles