Kirjuta parimast või halvimast komplimendist ja võida kinopiletid!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Komplimente saab teha nii välimuse kui ka iseloomu või oskuste kohta. Mõnikord on komplimendid siirad ja toredad, vahel aga võib kompliment kõlada nii, et tekib küsimus – mida komplimendi tegija sellega õige mõtles?

Pole mingi saladus, et naised armastavad kõrvadega. Hea kompliment jääb pikaks ajaks meelde ja tõstab enesekindlust. Halb kompliment võib aga enesehinnangule korraliku põntsu anda ja lausa solvata.

Milliseid komplimente oled sina saanud? Kas neist jäi hea või halb mälestus? Saada meile lugu kõige meeldejäävamast komplimendist ja võid võita kinopiletid!

Parimate kirjade vahel loosime välja 2x2 kinkepiletid Coca-Cola Plazalt (Hobujaama 5, Tallinn). Kinkepileteid (ühe väärtus 8.40 eurot) saab kasutada nii päevasel kui õhtusel ajal 2D või 3D filmidele. 

Saada oma kiri aadressile naine@postimees.ee. Kirju ootame kuni 11.01 (k.a.). Ära unusta lisamast kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Copy
Tagasi üles