20 märki, et voodielu ei paku sulle piisavalt rahuldust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See võib kõlada karmilt, kuid paljude naiste voodielu pole sugugi rahuldav. Muidu võib mees olla väga tore ja hooliv, kuid voodisse jõudes käib peast läbi mõte, et vibraator pakuks ka rohkem rahuldust.

Cosmopolitan.com pani kirja 20 märki, mis reedavad, et naine ei peaks oma voodieluga sugugi rahul olema.

  1. Mees eeldab, et sa teed talle suuseksi, kuid pole valmis samaga vastama. Mõnikord tahavad naised ise meestele suuseksi teha ja see võib ka tegija jaoks olla nauditav, aga olukord on hoopis teine, kui mees pole valmis kunagi samaga vastama.
  2. Mees jõuab iga kord lõpuni, sina lõpetad väga harva. Mees on veendunud, et seksi juures on oluline vaid orgasmi saamine, kuid ta ei mõtle sellele, et ka sina võiksid orgasmi saada. Head naised, vibraatorid pakuvad palju rohkem mõnu kui sellised mehed.
  3. Kui naisel kulub orgasmi saamiseks rohkem kui paar minutit, ütleb mees: «Sul on vist midagi viga.» Tegelikult ei tasu muretseda, sul pole midagi muud viga peale selle, et sa ei oska omale partnerit valida.
  4. Seks lõpeb siis, kui mees lõpetab. Seks peaks tegelikult lõppema siis, kui te mõlemad olete lõpuni jõudnud.
  5. Mees lihtsalt lamab voodis ja eeldab, et sina teed kogu raske töö ära. Ta ei viitsi isegi eelmänguga vaeva näha. Naised, taaskord on aeg mõelda vibraatori soetamisele!
  6. Ta kommenteerib seda, kui sa pole privaatpiirkonnast karvu eemaldanud. Ent tema vööalune «osakond» on ülikarvane, sest «ainult naised peavad raseerima». Kui mees ei taha sinu karvase privaatpiirkonnaga kokku puutuda, siis ei peaks ka sina tema omaga tegelema.
  7. Ta ei hoiata sind enne, kui lõpetab. Ja ta purskab süüdimatult sulle suhu, rindadele või silma.
  8. Ta üritab sind veenda seksima ilma kondoomita. Ära lase mehel selliseid otsuseid enda eest teha. Ilma kondoomita seksides riskid suguhaigustega ja soovimatu rasedusega.
  9. Ta keeldub sinu juurde ööseks jääma. Ta on nõus sinuga seksima, aga kui mainid, et ta võiks ööseks sinu juurde jääda, hakkab mees hämama, et talle ei meeldi püsisuhted jne.
  10. Ta on liiga purjus, et erektsiooni hoida. Ja see pole probleemiks mitte ainult nädala lõpus, vaid ka töönädala sees.
  11. Ta eeldab, et sinul on seksituju siis, kui temal on seksituju. Kui sinul on aga tuju veidike voodis hullata, vaatab tema filmi ega pööra sulle üldse tähelepanu.
  12. Ta ei küsi kunagi, kuidas su päev möödus. Veelgi enam, ta pole kunagi küsinud sedagi, kuidas sul üldiselt läheb. Teda huvitab sinu juures vaid see, kuidas sa alasti välja näed.
  13. Ta ei pinguta sinu nimel, kuid eeldab, et sina pingutad tema nimel. Ta ei käi näiteks duši all enne sinuga kohtumist ja eeldab, et sa oled valmis temaga seksima.
  14. Sa oled kindel, et mees pole juba aastaid oma voodipesu vahetanud ja pesnud. Tema väidab, et tal on spetsiaalsed linad, mis peavad kaua vastu.
  15. Ta kritiseerib sind pidevalt varjatult. «Miks su juuksed on kinni?». «Lahe aluspesu. Kas ülejäänud püksikud on pesus?». «Kas sul on «päevad» või mis?»
  16. Tema ei huvita, kus su kliitor asub ja ta ei viitsi selle otsimiseks vaeva näha. Sa võid talle näpuga näidata, kus see asub, ent teda ikkagi ei huvita.
  17. Kui sa peaksid lõpetama enne teda, eeldab mees, et sa teed talle suuseksi. Teda ei huvita see, et ta peenisel on kondoomimaitse ja su tupp on hell ning sa tahaksid lihtsalt magama jääda.
  18. Ta mainib pidevalt anaalseksi/kolmekat/seksimist kuupuhastuse ajal, kuigi sa oled korduvalt keeldunud. Tundub, et see mees ei näe sinus naist, vaid lihtsalt objekti, millega ta sooviks oma äranägemise järgi hullata.
  19. Ta pole sind kunagi pärast seksi kaisutanud. Ta võtab sinu asemel kaissu pigem padja, kuna füüsiline intiimsus hirmutab teda.
  20. Ta oleks nõus pigem oma räpaseid linu pesema, kui sulle komplimenti tegema. Ta ei ütle kunagi, et sa oled ilus ega kiida sind mõne saavutuse eest. Ometi ta eeldab, et sa naudid temaga seksimist.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles