10 märki, et olete pigem head sõbrad kui kallimad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Öeldakse, et abielluma peaks oma parima sõbraga. See vastab tõele, aga oluline on ka see, et te oleksite teineteisesse armunud. Mõnikord on aga keeruline leida õiget tasakaalu sõpruse ja kirgliku suhte vahel.

Iga eneseteadlik naine teab, et suhte alguses olev mesinädalate faas saab ühel hetkel läbi. Aastad mööduvad ning sinu ja abikaasa silme eest kaovad roosad prillid. See on täiesti normaalne, tõenäoliselt on mesinädalad asendunud uue faasiga, mille jooksul avastate, et teist on saanud parimad sõbrad (ilmselt olete kogu aeg olnud, aga seksuaalne pinge ei lasknud teil seda märgata). See on väga hea, kui mees on sinu parim sõber, kuna see mõjub teie suhtele väga tervendavalt, aga olge ettevaatlikud, et teie sõprussuhe ei hakkaks kogu teie suhet defineerima, hoiatab redbookmag.com.

Suhtenõustaja Jamie Turndorf ütles, et kui inimesed muutuvad suhtes mugavaks, siis asenduvad ebakindlus ja müstika turvatundega. «Hea suhe pakub tugevat sidet, usaldust ja armastust, mis tekib läbi pühendumise.» See kõlab küll toredalt, aga turvatunne võib mõnikord olla… igav. Kõige suurem viga, mida sel puhul saab teha, on hakata partnerit süüdistama, kuna kindlasti pole probleem ainult temas.

Järgnevalt on välja toodud kümme märki, mis näitavad, et teist on kirglike kallimate asemel saanud väga head sõbrad.

1. Te mõlemad tunnete ebamugavust, kui lähete välja oma hullumeelselt armunud, värskelt abiellunud sõpradega. Teile ei meeldi olla nende paarikeste seltskonnas, kes puudutavad teineteist õhtusöögilaua all või suudlevad teiste ees.

2. Kui vaatad oma eelmisel nädalal kallimale saadetud sõnumeid, on neli sõnumit viiest toiduteemalised. Teie kõige sagedasemaks jututeemaks on saanud see kus, mida ja millal süüa.

3. Uneaeg ja õhtused vannitoarutiinid on rangelt praktilised, mitte seksikad. Möödas on ajad, mil uinusite teineteise kaisus, käisite koos duši all või pesite koos hambaid. Nüüd on teie õhtused vestlused stiilis «kallis, kas sa võiksid pissile minnes sulgeda ukse» ja «kullake, su jalg on nii raske.»

4. Te olete hakanud end ise rahuldama. Sinu vibraator saab pidevalt vatti ja mees külastab regulaarselt oma lemmikuid pornolehti. Voodi on teie majas mõeldud ainult magamiseks.

5. Kinno minemise asemel eelistate kodus koos sarju vaadata. Kodusoojuses telesarjade vaatamine on teie arvates kõige mõnusam aeg, kuna te kumbki ei viitsi end väljaminekuks üles lüüa.

6. Te ei mäleta, millal tegite teineteisele viimati romantilise kingi. Millal tegid kallimale viimati massaaži, tõid talle lilli või ostsid ehteid? Sellised asjad on jäänud minevikku.

7. Te kumbki ei talu enam virisemist. Ära vingu mehe kuuldes selle üle, et pead minema tema perega õhtusöögile või vihkad mõnda tema sugulastest. Pigem kurda selliseid asju oma sõbrannadele.

8. Teete teineteise ees «inetuid asju». Hambaniidi kasutamine, varbaküünte lõikamine, nina nokkimine… selliseid asju teete muretult teineteise ees.

9. Ärritute pisiasjade pärast (nt kelle kord on koeraga välja minna või kes peaks toidupoes käima). Sellised pisitülid näitavad, et tunnete end teineteise seltsis piisavalt mugavalt, et käituda teineteisega mõnikord halvasti. See pole kuigi hea.

10. Olete mõlemad hakanud teisi inimesi vaatama. Vaatad mõnikord mõnda kuulsust või nägusat meest? Normaalne. Vaatad mõnda vastassoo esindajat nii, nagu tahaksid ta nahka pista? Ebanormaalne. Kui olete hakanud teisi inimesi vaatama, siis oleks viimane aeg oma suhet seksikamaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles