14 märki, et oled leidnud ideaalse kaaslase

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Püsisuhtes olles on tegelikult üsna kerge kindlaks teha, kas sina ja kallim sobite kokku. Tuleb vaid osata märgata pisiasju, mis sobivust reedavad. 

Bustle.com pani kirja 14 märki, mis näitavad, et sa oled omale leidnud ideaalse kaaslase.

1. Ta on esimene inimene, kellele tahad helistada, kui sul on häid uudiseid...

2. ...ja esimene inimene, kellele tahad helistada, kui sul on halbu uudiseid. Kui oled koos niivõrd toreda inimesega, siis saavad uudised reaalseks alles pärast seda, kui oled neid temaga jaganud.

3. Sa hoolid sellest, mida su perekond temast arvab. Ideaalses maailmas meeldiks su kallim sinu perele väga ja nad oskaksid näha tema häid külgi. Tegelikult ei pruugi see päris nii olla, aga ainuüksi fakt, et sind huvitab oma pere arvamus, näitab, et sa oled suhtele pühendunud.

4. Sa pead teda oma parimaks sõbraks. Suhtes olevad inimesed võivad kinnitada, et sõprus on tugeva armusuhte aluseks. Üks asi on see, kui sinu ja partneri vahel on seksuaalne tõmme, aga hoopis teine lugu on siis, kui tahate veeta tunde koos, et teineteisega rääkida ja aega veeta.

5. Ta saab aru, milline tuju sul on veel enne, kui sa oma suu avad. Ja sina saad aru, milline on tema meeleolu.

6. Ta võib vabalt sinu üle nalja visata. Tema naljad on väga nutikad, kuna ta teab sinu iseloomu niivõrd hästi.

7. Suhtest väljaspool suudate olla kaks erinevat inimest. Sul pole midagi selle vastu, kui tema tahab oma sõpradega aega veeta ja tema ei muutu kadedaks, kui sina lähed sõbrannadega välja. 

8. Sa oled oma partneri üle uhke. Unustage sõna «trofeenaine» ja võtke kasutusele hoopis sõna «trofeekallim». Te mõlemad olete teineteise üle uhked ja kõnnite julgelt käsikäes mööda tänavaid.

9. Võite koos olles vabalt mitte midagi teha. Kui te olete suutelised kahekesi koos olles lihtsalt vaikuses istuma, siis see ütleb teie suhte kohta nii mõndagi. Tugevas suhtes olevad inimesed ei tunne kahekesi mitte midagi tehes ebamugavust.

10. Olete suutelised teineteisega tülitsema. Kuna te mõlemad teate, et üks tüli ei tee veel suhtele lõppu.

11. Te ei tunne tulevikust rääkides ebamugavust. Te mõlemad tajute, et see suhe kestab veel mõnda aega ja te suudate ette kujutada, milline on teie suhe viie, kümne või viieteist aasta pärast.

12. Te võite omavahel ka tõsistest asjadest rääkida ega pea kartma teise reaktsiooni. 

13. Sa usaldad kallimat täielikult. 

14. Sa tead, et ta on alati sinu poolt. Ta vajutab sinu Facebooki postitustele «meeldib» ja ta toetab su karjäärivalikuid. Võid alati kindel olla, et ta on sinu meeskonnas ja toetab sind igas olukorras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles