Uued tuuled pesumoes: pimedas helendav seksikas aluspesu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Kui oled üks neist naistest, kes eelistab seksida pimedas, siis helendav aluspesu on mõeldud just sulle. Firma nimega LuminoGlow on loonud seksika pitsilise pesukomplekti, mis lööb pimedas helendama.

Aurora nimelisse kollektsiooni kuuluvad esemed näevad päevavalguses täiesti tavalised välja, ent pimedas hakkavad need rohekalt helendama, kirjutab Elite Daily. Selleks, et pesu pimedas helendaks, peab kandja pesu hoidma paar minutit lambivalguse käes. Pimedas helendab pesu umbes 10 minutit.

Firma LuminoGlow asutajaks on kahe lapse ema Jan Hawley, kes ütles, et tema loodud pesu pakub klientide «meeltele naudingut». Kuigi antud pesukollektsioon on populaarne eelkõige helendamise tõttu, pole see kindlasti kollektsiooni ainuke boonus. Kõik kollektsiooni kuuluvad esemed on tehtud parimast Itaalia pitsist ja kangast, mis on Hawley sõnul naha vastas väga pehmed ja mõnusad.

Luksuslik on loomulikult ka pesu hind: püksikute hinnad algavad 65 naelast (umbes 82 eurot) ja kombineega komplekt võib maksta umbes 180 naela (u 228 eurot). Pesu hinnad võivad tunduda kõrgetena, aga samas on tegemist väga ilusa ja naiseliku kollektsiooniga. 

Vaata siit, milline on pesu päevavalgel ja siit, milline näeb välja helendav pesu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles